Flott innsats i senior NM i Narvik av våre løpere.

Forrige uken kjørte våre eldste løpere senior NM i Narvik. Narvik har vist interesse for å arrangere renn og det gjorde de på en flott måte. Våre FIS løpere imponerte.. 

2.plass for Kristina i utfor.

 

2017-04-04
Igor

Senior NM 2017 ble holdt i Narvik i år. Under flotte omgivelser og bra vær var Narvik stedet å være. Ready FIS løpere har markert seg veldig bra i år på mange internasjonale renn. Og i senior NM blei det også veldig gode prestasjoner av våre løpere.

De som representerte Ready skiklub i senior NM 2017 er: Kristina Riis-Johannessen, Jonas Lyng-Jørgensen, Kasper Kindem, Olav Bergan, Johan Fosseidbråten og Jon Brøndmo.

Første dagene var fart på planen.

I utfør kom Europa cup vinner sammenlagt Kristina Riis- Johannessen på en strålende 2.plass. Kun 22.hundre del bak vinneren Maria Tviberg. Kristina kjørte alle disipliner i NM og i SSL klarte hun å komme på en flotte 8.plass. Kjempe bra innsats Kristina. 

Vi gratulerer masse. 

Hos guttene var vår senior løper Jonas Lyng-Jørgensen tilbake på start streken etter 4 måneders pause fra rygg skade. Jonas kjørte veldig fort selv om han ikke trente mye.

I super kombinasjon (utfor og slalåm) kom Jonas på en 14.plass. I hans beste disiplin klarte Jonas å komme på en strålende 12.plass. Uten trening så er dette veldig bra resultat. I utfør kjørte Jonas også veldig fort og kom på en 12.plass. Det er veldig imonerende Jonas og vi håper at du blir bedre i ryggen så vi ser mer av sånne prestasjoner. Gi gass :).

Unge gutta viste også at de kan kjøre i vanskelige bakker.

Våre første års FIS løpere kjørte også fort. 

I slalåm kjørte Jon Brøndmo inn til en kjempe bra 16.plass. Det er veldig bra prestasjon Jon. Vi ønsker deg masse lykke til videre og strålende kjøring i SL i NM. i SSL kom Jon på en 54.plass.I junir klassen kom Jon på en 6.plass i SL. Bra jobbet Jon.

Olav Bergan kjørte bra SSL og kom på en bra 56.plass. I SL kjørte han dessverre ut. Ta med seg den erfaringen fra Narvik og neste år blir det enda bedre.

Johan Fosseidbråten kjørte dessverre ut i SL men kjørte bra i SSL og tok med seg 55.plass hjem til Oslo. Johan er vist gode prestasjoner i slalåm og han kommer sikkert til å kjøre fort neste årene.

Vår unge lovende løper Kaspar Kindem kjørte også i NM. Kindem kjørte bare SL og SSL men kom ikke i mål dessverre. Kindem har også vært ute fra ski i 2. måneder med ryggskadden. Vi ønsker deg godbedring og gratulerer med fantastisk innsats i første års FIS sesong. Kasper er ranket på FIS listen topp 5.alpinister i sin alder. 

 

Vi gratulerer alle dere. Kjempe bra innsats av Ready alpinister i NM 2017.

Lykke til videre:)

Mvh Ready Alpint

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031