Takk for oss!

Malin bromark, Nicklas Andersson och Patrik Heed har de siste tre årene utgjort aministrasjonen i Ready bandy men nå gjør de sin siste vår i klubben. 

2019-05-09
Nicklas9334

Nicklas kom til Ready som spiller for A-laget og trener for juniorlaget i august 2016. Allerede i oktober samme sesong ble han heltidsansatt og tok i sesongen 2017/18 over som Sportssjef da Timo Lahti sluttet i Ready. Han har også vært trener for både juniorlaget og guttelaget de siste tre sesongene.

 

Patrik startet i Ready som juniortrener i 2011 og var trener for juniorlaget i totalt fem sesonger før han i 2016/17 tok over som A-lagstrener. Han hadde sin første sesong som heltidsansatt i 2013/14 sesongen sammen med Jon Ljungberg og hadde sitt første hele år i Ready i 2015. Patrik har hatt flere forskjellige roller i Ready og var også fungerende Sportssjef og Avdelingsleder når Timo var sykmeldt. Han har de siste årene også hatt ansvar for Bandyakademiet og var med og startet opp og har hatt ansvaret for bandylinjen på Persbråten. 

 

Malin hadde sin første sesong i Ready bandy i 2015/16 og da som spillende trener for damelaget. Fra og med september 2016 startet Malin som heltidsansatt i Ready bandy og har blant annet vært trener for smågutt og gutt.  Allerede i sin første sesong som heltidsansatt var Malin med og vinne sølv som trener i NM i småguttklassen. I sin jobb i Ready har hun vært ansvarlig for Cool på is som er vår fremste rekrutteringsplattform sammen med bandyskolen. Hun har også gjort en stor og viktig jobb administrativt i sin rolle som påmeldings og betalingsansvarlig.

 

Ready bandy vil takke alle tre for å ha vært med oss i denne perioden hvor de har ledet utviklingen av nye og viktige aktiviteter for både de yngste og de eldre spillerne.

 

Takk for god innsats, godt samarbeide og lykke til videre!

 

Peder Schjoldager

På vegne av Styret i Ready Bandy