Nye ansettelser i Ready Bandy

Det er stor glede å presentere de nyansatte i Ready Bandy

2019-05-13
Nicklas9334

Ready Bandy har i løpet av senvinteren og våren jobbet med å finne nye personer til å fylle rollene i administrasjonen, og vi har vært så heldige å få inn et variert team med blandet kompetanse og erfaring.

 

Avdelingsleder vil bli Are Hvaal som vil få ansvar for det administrative, sponsorer og den daglige driften av avdelingen. Han blir ny leder for de ansatte i Ready Bandy. Are er 28 år, har en Master fra NIH, spilt bandy i Stabekk samt 15 års blandet erfaring fra idrett som utøver og frivillig arbeide fra bla. Skiforeningen og Bislett Games. Are begynner i jobben i juni sammen med de andre nyansatte så vi får en god overlapp med de tre som slutter.

Are skal lede et team bestående av ham selv i tillegg til Sportslig leder, Bandykoordinator og Trener for A-laget.

 

Ansvaret for den sportslige utvikling får Albin Rönnkvist, tross sin unge alder har han 3 år i Svensk eliteserie som spiller for Edsbyn og Hammarby og SM Guld på P20 nivå, med seg vil Albin få Iskander Nugmanov som de seneste årene har spilt for Høvik i den norske eliteserien. Han har vært fast på det Kasakhstanske landslaget og tilfører verdifull internasjonal erfaring på topp nivå. Han vil få rollen som koordinator og trener, og vil bruke mye av sin tid på isen for å utvikle Ready sine unge spillere. Se for øvrig Facebook for mer info.

 

Ready Bandy gleder seg til å få de 3 nye i gang, og ser frem til en god utvikling både sportslig og administrativt fremover. Albin og Iskander ønsker også å ta ansvaret for bandylinjen på Persbråten VGS, og vi mener det vil bidra til et meget godt tilbud for de som velger å satse på bandy i kombinasjon med studiene.

 

 

Peder Schjoldager

På vegne av Styret i Ready Bandy