Smittevern | Gressbanen og klubbhus

Smittevernstiltak på Gressbanen frem til 30. november

2020-11-13
Albin

Fra og med 10. november til og med 30. november gjelder følgende:

Gressbanen skal KUN benyttes til organisert trening for barn og unge under 20 år. For alle andre formål er idrettsanlegget stengt., inkl arrangementer, serie- og treningskamper samt publikumstid på isen. Det skal ikke foregå aktivitet for voksne på steder som er åpne for barn og unge. Styrkerom holdes stengt.

Retningslinjer for trening

De tre hovedprinsippene for å bremse smittespredning er:

Om du føler deg syk – hold deg hjemme!

God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening

Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening

Publikum: Det anbefales at det ikke er publikum til stede på treninger. Alle som er tilstede må registrere seg via opphengte QR-koder rundt om på anlegget.

Avstand: Hold 1 meter avstand hele tiden unntatt under treningen. Det oppfordres til bruk av munnbind innendørs på idrettsanlegg der man ikke kan opprettholde minst 1 meter avstand.

Garderober: Det oppfordres til å minimere bruken av garderober, og flere grupper skal ikke benytte samme garderobe. Det er ikke lov å bruke dusj. Sjekk med din lagleder/trener hvilken garderobe som skal benyttes.

Hygiene: Det finnes håndsprit, såpe og tørkepapir på anlegget. Bruk det! Hele anlegget blir rengjort med jevne mellomrom.

Ta vare på hverandre, vær en god representant for Ready og bidra til å holde idretten så trygg som mulig, så den kan være åpen for flest mulig i størt mulig grad.