Takk til Albin - velkommen Gustav!

Albin Rönnkvist avslutter nå sin karriere som sportssjef i Ready Bandy, Gustav Eriksson overtar.

2021-05-18
Richard Brande

Albin kom til Ready sommeren 2019, og har vært en vesentlig bidragsyter til at klubben har løftet sitt sportslige tilbud og resultater de siste årene. Albin har på en fantastisk måte utviklet og forbedret sportsplanen, fornyet bandyskolen/bandyakademiet og vært en høyt verdsatt trener for flere lag i klubben. Flere henvendelser fra særs fornøyde foreldretrenere og lagledere viser at han har vært en stor ressurs for klubben og vil bli savnet!

Ikke minst har han også vært en viktig spiller på A-laget. Hvem glemmer vel hans avgjørende 4-3-mål på overtid i semifinale nummer 5 mot Solberg i fjor! Han tar med seg hjem 2 seriemesterskap og det som burde vært et par NM-finaler (som dessverre ikke ble spilt).

Albin skal nå fullføre sine studier i Sverige. Vi ønsker ham lykke til, og håper vi ser ham i Ready-drakt på isen igjen! Takk for innsatsen - du vil bli savnet av alle med hjertet i Ready!

Etter en god rekrutteringsprosess, er vi så heldige at vi har funnet et svært god erstatter i Gustav Eriksson. Gustav kommer senest fra Tillberga i Allsvenskan hvor han tross sin unge alder vært en bærende spiller. Han har tidligere spilt i Västerås, Djurgården og moderklubben Köping samt vært med å spilt med AIK hele veien fra divisjon 1 opp til Eliteserien. Gustav har også gått bandygymnas i Sverige, og har meget god bandyfaglig forståelse.

 
Gustav har alle forutsetninger for å videreføre utviklingen i Ready bandy, og vil sammen med avd.leder Lars Christian Sveen og styret jobbe med å tilrettelegge for økt rekruttering, glade og motiverte bandyspillere og sterke sportslige resultater. Alle i Ready ønsker Gustav hjertelig velkommen til klubben!
 
Richard Brande
På vegne av styret i Ready Bandy