Meny

Hei og velkommen til Ready basis!

Ready basis er et nyopprettet tilbud rettet mot alle barn fra 4-12 år. Basistrening i Ready legger opp til mestring, utvikling og utfoldelse. Ferdigheter som balanse, koordinasjon, motorikk og allsidighet vil bli utfordret. Det deles inn i ulike aldersgrupper for at alle skal få et tilbud tilpasset motivasjon og nivå. Basis kan fint kombineres med andre idretter. Alle treningene er i gymsalen på Readyhuset. 

Finn passende aldersgruppe i menyen til venstre, og få mer informasjon om påmelding, betaling og treningstider.  

Vi har nå i høst byttet aktivitetspåmeling og kommunikasjon til SPOND. 

Dere må derfor laste ned appen SPOND på telefonen, og legge inn følgende kode: GYCGR

MELD PÅ HER:

Link til spond og gruppekode: 

https://group.spond.com/GYCGR.

 

Fremgangsmåte:

1. Er du ny? Bli medlem av Ready Idrettsforeningen. Alle som er med på organisert aktivtet i regi av Ready skal være medlem (herunder ligger barneidrettsforsikring i NIF o.l.). 

    - Dette gjør du ved å følge linken www.ready.no/register. Fyll ut info, betal kontingen og du er nå et ærverdig medlem av Ready IF =) 

2. Trykk på linken over til Spond dersom du ikke har Spond fra tidligere .Du vil du få beksjed om å laste ned Spond-appen. 

3. Har du lastet ned spond-appen og laget en profil? (husk barnets fødselsdato så vi vet alder og gruppetilhøringhet når vi skal legge dere til i rett treningsgruppe). 

    Flott, åpne Spond-appen og trykk på grupper (ikonet av to hoder). Nederst der kan du legge inn gruppekode. Når du gjør dette får administrator beskjed om at du ønsker å bli medlem av gruppen. Vi godkjenner, og legger deg til. 

4. Du vil motta informajson om trening, betaling osv... i appen. God fornøyelse, og velkommen =) 

 

Send mail til aleksander@ready.no dersom noe ikke fungerer, eller dere opplever utfrodringer. 
 
 

Basis 4-5 år med trener Hanna