Nyheter

Akademiet er igang igjen og vi øker nå også tilbudet med flere økter til en tilnærmet vanlig banekabal. Les mer for full oversikt over treningstider frem til sommerferien.

06.05.2020
- Ulrikrygg

Kjære medlemmer i Ready fotball.

Vi fortsetter å jobbe med å utvide tilbudet vårt med ambisjon om å sikre at alle våre medlemmer trives og opplever et godt fotballtilbud tilpasset motivasjon og nivå. I dette ligger oppstart av akademitreninger for barn som også medfører endringer i banekabal, samt bedre utnyttelse av anleggene på FO og Ris.

06.05.2020
- dafolkoy

Denne uken startet vi opp med ungdomsfotball og har hatt treninger for alle årgangene. Målet for neste uke er å åpne for barnefotball også.

23.04.2020
- dafolkoy

Vi har nå gjennomført to testdager, og setter igang med organisert aktivitet for ungdomsfotball og senior neste uke.

17.04.2020
- Ulrikrygg

Kjære alle medlemmer i Ready Fotball.

Vi er i en spesiell situasjon med en pandemi som begrenser våre muligheter på alle fronter i samfunnet. Vi ønsker å starte med organisert aktivitet som følger de bestemmelser vi har fått fra myndigheter og forbund, og med forbedret retningslinjer vi har utarbeidet den siste tiden. 

15.04.2020
- Ulrikrygg

Kjære Readymedlem. 

Vi håper at alle Readyfolk og deres familier har klart seg bra i denne vanskelige tiden.

Ved hjelp av dere alle sammen har vi nå kommet så langt at vi kan planlegge å starte en viss aktivitet - innenfor de rammene myndighetene i stat, kommune og idrett har trukket opp. Vi tror det kan bli veldig bra for hele familien. Les mer her...

12.04.2020
- biseth

Påmeldingen til Ready Høstcup er nå åpen

07.04.2020
- AndersT

Som fotballstyret har informert om, har vi besluttet å be om treningsavgift som normalt, selv om vi er usikre på når sesongen starter. Vi oppfordrer alle våre utøvere til å innbetale treningsavgiften snarest mulig. Det vil gi oss grunnlag for aktivitet og drift denne sesongen og være et viktig bidrag til at Ready eksisterer også i fremtiden, samtidig gir det en helt nødvendig oversikt over antall spillere slik at vi får tilpasset tilbudet når sesongen starter opp igjen.

07.04.2020
- Ulrikrygg

Instagram Ready MSA