Nyheter

Denne uken startet vi opp med ungdomsfotball og har hatt treninger for alle årgangene. Målet for neste uke er å åpne for barnefotball også.

23.04.2020
- dafolkoy

Vi har nå gjennomført to testdager, og setter igang med organisert aktivitet for ungdomsfotball og senior neste uke.

17.04.2020
- Ulrikrygg

Kjære alle medlemmer i Ready Fotball.

Vi er i en spesiell situasjon med en pandemi som begrenser våre muligheter på alle fronter i samfunnet. Vi ønsker å starte med organisert aktivitet som følger de bestemmelser vi har fått fra myndigheter og forbund, og med forbedret retningslinjer vi har utarbeidet den siste tiden. 

15.04.2020
- Ulrikrygg

Kjære Readymedlem. 

Vi håper at alle Readyfolk og deres familier har klart seg bra i denne vanskelige tiden.

Ved hjelp av dere alle sammen har vi nå kommet så langt at vi kan planlegge å starte en viss aktivitet - innenfor de rammene myndighetene i stat, kommune og idrett har trukket opp. Vi tror det kan bli veldig bra for hele familien. Les mer her...

12.04.2020
- biseth

Påmeldingen til Ready Høstcup er nå åpen

07.04.2020
- AndersT

Som fotballstyret har informert om, har vi besluttet å be om treningsavgift som normalt, selv om vi er usikre på når sesongen starter. Vi oppfordrer alle våre utøvere til å innbetale treningsavgiften snarest mulig. Det vil gi oss grunnlag for aktivitet og drift denne sesongen og være et viktig bidrag til at Ready eksisterer også i fremtiden, samtidig gir det en helt nødvendig oversikt over antall spillere slik at vi får tilpasset tilbudet når sesongen starter opp igjen.

07.04.2020
- Ulrikrygg

 

Vi minner alle om vår ordning med Idrettsstipend, hvor alle med økonomiske utfordringer på en enkel og anonym måte kan få støtte til treningsavgift.

Ready er forberedt på økt pågang på denne ordningen når vi skal starte opp igjen. Husk at ALLE SKAL MED, og benytt ordningen hvis dere trenger det.

01.04.2020
- Biseth

Dette er utfordrende tider for oss alle, som samfunn, selskaper, foreninger, familier og enkeltpersoner. Vi står overfor usikkerhet, og mange er bekymret for egen og familiens helse. Vi deltar nå i en felles dugnad og gjør vårt ytterste for å begrense smittespredning og ivareta sikkerhet og helse.

01.04.2020
- Ulrikrygg

Instagram Ready MSA