Meny

Tusen takk for meg

Siste hilsen fra en ekte Readygutt.

2018-10-25
admin

Hei alle flotte Readyfolk.

Nok en fotballsesong går mot slutten. Isen legges på Gressbanen og vinteren nærmer seg med stormskritt. Det fine med en fotballsesong er at pausen ikke er lang. Snart vil det på nytt kry av Readyspillere på Heming, i gymsalen på klubbhuset og på diverse fotballbaner rundt om i hele Oslo.

I 2014 ble jeg ansatt Ready fotball. Etter flere år som spiller rundt omkring var jeg tilbake i barndomsklubben, denne gang som trener. Det var med stor entusiasme og glede jeg fikk muligheten til å jobbe med fotball på fulltid. Den reisen jeg har fått være med på siden høsten 2014 til den skrivende stund i 2018 har vært krevende, men veldig lærerik. Ready har gitt meg enormt mye på den tiden jeg har vært her. Klubben har lagt forholdene tilrette slik at jeg  har utviklet meg videre, ikke bare som trener, men også som menneske. Jeg har hatt det privilegiet å jobbe med dyktige kollegaer som har gjort meg mer bevist på hva som kreves for å drive en god fotballklubb og være utviklingsorientert.

Jeg har etter mange runder med meg selv og klubben kommet til den beslutningen at min tid i Ready er over for denne gang. Det er en beslutning som ikke har vært enkel å ta, men den er riktig. I den forbindelse er det mange jeg vil sende en ekstra hilsen til. 

Takk til G2007-årgangen som jeg har vært årgangleder for i alle årene. Dere er en utrolig fin gjeng med spillere og foreldre. Takk for alle smilene jeg møte hver gang jeg traff dere. Telefonsamtalene på kveldstid, og ikke minst alle de timene vi har delt sammen på treninger og kamper.
Jeg kommer til å savne dere alle!

Takk til alle mine kollegaer for fire lærerike og utfordrene år. Dere er dykige og flotte mennesker med gode verdier. Dere vil fortsette å utvikle denne klubben og ta Ready videre.

Takk til Marius Gisvold som satset på meg som fulltidsansatt og A-lagstrener. MSA har vært en stor oppgave som jeg nå slipper videre. I 2015 var vi nyopprykket til 3 divisjon. Vi har klart å etablere laget på dette nivået. Klubben har hele tiden støttet prosessen som laget har jobbet etter. Spillere har utviklet seg hvert år og det vil de fortsette å gjøre de neste årene som kommer. På lørdag leder jeg min siste kamp som Readytrener. Håper mange Readyfolk kommer å heier på MSA mot opprykksklare Oppsal på Heming kl. 12.

Selv om jeg ikke skal være med videre, vil jeg alltid følge med og dere vil se meg på Gressbanen igjen, men da som Readysupporter.

 

Takk for meg. Heia Ready!