Meny

Fyll drivstoff på YX, støtt Ready fotball!

Bensinstasjonen på Gressbanen har nylig blitt omprofilert til YX. I 2019 mottar Ready fotball 1 øre per liter drivstoff som fylles på Gressbanen. Fyll drivstoff, støtt Ready. Og tilbudet utvides trolig i løpet av vinteren. Les mer her.

2019-02-07
Knut

De fleste har lagt merke til at bensinstasjonen på Gressbanen ble omprofilert fra Shell til YX i februar. Hele 20 av 33 Shell-stasjonene i Oslo-området har blitt omprofilert til YX, og kjeden blir nå dominerende i Oslo og omegn.

Et allerede godt samarbeid med klubben markeres med at 1 øre fra hver liter drivstoff som fylles på YX Gressbanen nå går til Ready fotball.

- Vi er veldig glade for å støtte Ready fotball, og håper selvsagt alle Ready-foresatte velger å fylle drivstoff hos oss og samtidig bidra til klingende mynt i kassen for klubben, sier Kåre Jonasson, stasjonseier på YX Gressbanen.

Drivstoff helt uten palmeolje

YX og Zero tar fullstendig avstand fra palmeolje og arbeider for en klimafornuftig utvikling av energiprodukter til veitransporten. Sammen med Drivkraft Norge ruster YX bransjens overgang til energistasjoner.

Bonuskort

Med Coop bonuskort får 55 øre medlemsbonus hver gang du tanker hos YX. Slik får du medlemsbonus: Dra medlemskortet før betalingskort, dersom du betaler med enten Coop Mastercard eller Coop medlems- og betalingskort registreres bonusen samtidig. Du kan også bestille eget YX bonuskort.