G2003 vinner av ØG Cup 2019

Denne helgen har G2003 vært med på ØG Cup i Hamar. Vi dro oppover med en blandet lag fra lag 1 og 2 og endte opp med å gå ubeseiret gjennom hele turneringen og tilslutt vinne hele turneringen. 

2019-04-07
JonasSolbakken

I helgen var G2003 kullet samlet på for cup spill på Hamar. Cupen var et sosialt tiltak der vi dro oppover med et lag til Hamar med 18 spillere blandet fra lag 1 og 2. 

 

Gruppespillet startet med kamp mot byrival Lyn på lørdag morgen. Guttene leverte en solid prestasjon med mye godt spill som resulterte i en knall sterk 4-0 seier. Det gode spillet fortsettet utover lørdagen, der først brun trøyene fra Drammen, Mjøndalen, ble slått 8-0. Dagen ble avsluttet på like strålende vis som den startet med en 2-0 seier over Ridabu. En utrolig sterk prestasjon av guttene med hele 14-0 i målforskjell!

 

Søndagen startet først med en kamp mot Elverum - 1 der det gode spillet og sterke prestasjonene fra alle mann fortsettet, som resulterte i en 5-1 seier. På grunn av strålende spill i gruppespillet gikk vi rett inn i en finale mot en motstander som hadde lignende resultater som oss, Elverum-2. De hadde også gått hele gruppespillet ubeseiret med en målforskjell på 16-2. Det var derfor duket for en spennende finale mellom to lag, der begge hadde strålende resultater og vise til. Etter 2x25 minutter der vi ikke slipper Elverum til noen sjanser og vi selv klarer og sette våres sjanser om til mål ble slutt stillingen 2-0 til Ready og dermed vant G2003 ØG Cup 2019 og gikk ubeseiret gjennom hele turneringen.

 

Vi har brukt disse to dagene som først og fremst en sosial turnering der samhold mellom lagene var hovedfokuset. Guttene har hatt det utrolig morsomt sammen som en stor gjeng og det er utrolig morsomt å se at guttene trives så godt sammen. De sportslige resultatene er en enorm bonus for en ellers veldig morsom helg på Hamar. Ready Fotball skal være et sted der alle opplever et tilbud tilpasset deres motivasjon og nivå; denne helgen er et bevis på at man kan ha det utrolig morsomt sammen, på tvers av lag og motivasjon, der fotballen  er med på å skape rammene. 

Takk tll alle foreldre som har stilt opp som sjåfører og bidratt rundt cupen. Tilslutt vil vi takke Storhamar som arrangør klubb for et veldig bra opplegg rundt overnatting, mat og opphold. Samtidig vil vi takke motstanderne våres og ønske dem lykke til videre i sesongen!