Ready G2007 godt i gang med sesongen!

I går spilte G2007-3 kamp borte mot Bærums Verk Hauger. Her kan dere lese litt om den opplevelsen og se bilder.

2019-04-25
Ulrik

Etter en biltur som enkelte spillere benevnte som veldig lang var vi fremme på Gommerud kunstgress til sesongens 3 kamp for Ready G2007-3.

Ready, ledet an av trener Karl Blom og assistert av oppmann Ulrik Børresen, spilte for anledningen en innovativ 1-3-3-2 formasjon. Fortsatt relativt ferske i 9erfotballen og dermed også med relativt ferske lag er det morsomt å se hvor godt spillerne løser den nye spillformen og danner nye relasjoner på og utenfor banen. Ready utmerker seg med veldig mange gode gjennombruddspasninger og spillvendinger i angrepsspillet, som imponerte sportssjefen som for anledningen hadde tatt turen for å se på, særlig for dette alderstrinnet.
Dette resulterte i mange veldig gode angrep og godt pasningsspill. I tillegg var vi veldig gode til å komme oss rundt på kantene og slå innlegg enten i luften eller 45 grader fra dødlinja. For oss som husker 90-tallet er jo dette alltid gledelig å se! I forsvarsspillet var det virkelig et lag som jobbet sammen for hverandre. Som Solskjær sier; "Talent is never enough, you have to work harder than your opponent" og det gjorde også Ready i denne kampen. Det ga belønning i form av en sen 1-2 skåring til Ready et resultat som også ble sluttresultatet.

Tusen takk til alle foreldrene som tok turen og som heiet, tok bilder og sørget for god stemning på sidelinjen!

Vi må berømme våre motstandere for en like fantastisk innsats og for godt vertskap.