Ready Fotball søker trenere

Ready fotball vokser og har alltid behov for nye trenere. Er du eller kjenner du noen som kan være interessert? Les mer for mer informasjon!

2019-08-18
DFolkoy

Ready Fotball holder til på Gressbanen, et idrettsanlegg nederst i Holmenkollen, mellom Slemdal og Røa og har ca. 1200 fotballspillere.

Tydelig klubbledelse
Ready er svært tydelige på hvordan vi ønsker å drive klubben. Vi har en innarbeidet og godt forankret Sportsplan og klubbhåndbok slik at alle klubbens trenere driver sine lag etter samme filosofi. Ready har bare de siste årene blitt godt lagt merke til av både krets, forbund og trenerforeningen for sitt utviklingsfokus blant både trenere og spillere. Ready ble i 2015 utnevnt til NFF Kvalitetsklubb som første klubb i Oslo Fotballkrets med dette stempelet. Vi ble også kåret til Årets Idrettslag i 2015 av Idrettskretsen og Årets Fair Play-klubb i 2018 av Oslo fotballkrets. I tillegg til å drive spillerutvikling har vi også et stort fokus på å utvikle de menneskelige ferdighetene til våre medlemmer gjennom tydelige retningslinjer for orden og oppførsel, samt at vi har verditemaer for alle økter.

Sterkt trenermiljø
Ready har hele åtte heltidsansatte trenere, samt 15 deltidstrenere. Vi har de seneste årene utviklet flere trenere til toppfotballen (2.div og høyere) gjennom vårt svært gode trenerutviklingsprogram. Bare de siste året har vi eksportert ansatte til Strømmen (OBOS-ligaen) og NFF sentralt. Vi har et yrende utviklingsmiljø for våre trenere hvor alle er lidenskapelig opptatt av å utvikle seg selv og de andre trenerne rundt seg. Våre trenere har toppspillerbakgrunn og/eller akademisk utdannelse fra NIH og alle våre ansatte er mellom 20 og 33 år gamle noe som skaper et svært spennende arbeidsmiljø.

Lagstrener for ungdomsfotballag og trener på akademi
Vi ønsker flere entusiastiske og utviklingsorienterte trenere til våre ungdomslag og vårt akademi. Vi gjør det vi kan for at trenere skal jobbe på lag som er riktige for seg og at spillergrupper får trenere som er riktig for seg. For rett person og ved ønske kan treneren få flere roller i klubben som totalt sett kan gi en meget god deltidsinntekt og en allsidig skolering som trener.

Hva kan vi tilby trenerne?
Som en del av vårt trenerutviklingsprogram tilbyr vi trenersamtaler og oppfølging på felt av våre trenerveiledere. Vi gjennomfører også interne og eksterne trenerforum. Ready har en årlig tradisjon for å delta med så mange som mulig på Cupfinaleseminaret, og dekker deltakelse både her og på andre relevante kurs for Ready-trenere. Vi har også en permanent videoløsning (Spiideo) som gjør det enkelt å filme kamper og treninger til analyse og utvikling for trenerne.

Hva ser vi etter?
Entusiasme og interesse for fotballtrenerrollen er noe vi har erfart gir spillerne våre trivsel og dermed utvikling. Struktur, grundighet, ydmykhet, samt å være tillitsfull er andre kjennetegn på en Readytrener. Dersom man personlighetsmessig har disse egenskapene, vil Readys trenerutviklingsprogram hjelpe ambisiøse trenere til å få rikelig med faglig påfyll.  

Ta kontakt med sportssjef Daniel Folkøy på daniel@ready.no eller 95 909 707 hvis dette høres interessant ut.

«Erfaringen min fra Ready er at de er veldig opptatt av trener- og personlig utvikling, noe som er svært viktig for meg. Jeg bruker fortsatt personer i klubben som sparringpartnere.»

Øyvind Helle Meling, Analyseansvarlig Stabæk menn A-lag og rekrutt

«Ready er en god utviklingsklubb som hjelper alle trenere til å utvikle seg gjennom et godt trenerutviklingsprogram. Det er en god struktur i klubben og Ready gir tett oppfølging hele tiden. Dette har løftet meg som trener og leder.»

Kristian Bjørgan, NIH-student