God start på høsten for MSA

MSA er ubeseiret på sine fem første kamper etter sommerpausen.

2019-09-10
VegardLN

Kampene

MSA har hatt en kanonstart på høstsesongen med tre seire og to uavgjort etter sommerpausen. Som de siste årene har MSA hatt til vane å være best når det gjelder, nemlig på høsten hvor alt avgjøres i serien. Årets avdeling i Norsk Tipping-ligaen har vært og er i skrivende stund ekstremt jevn. Det er kun Vålerenga 2 som har hatt en god ledelse i toppen så og si fra start og leder nå med 9 poeng til Ullern på andreplass.

Kampen om topplasseringene er også ekstremt tøff. Det skiller kun 8 poeng fra sjette til andreplass. Og etter her kommer skillet til nedrykstriden. Fra syvendeplass og ned til streken skiller det kun 5 poeng, noe som betyr en voldsom batalje om å holde plassen til neste års Norsk Tipping-liga. Altså hele seks lag som kjemper om å unngå den siste nedrykksplassen!

Ready startet høstsesongen med en sterk 1-3 seier borte mot Lyn på Bislett stadion, etterfulgt av poengdeling mot Lokomotiv Oslo. Helgen etter reiste MSA på langtur til Finnmark, nærmere bestemt Vadsø og dro hjem igjen med en 1-2 seier og tre nye poeng i lagbagen til Jan Bjørni.

Påfølgende uke ble det nok engang poengdeling, denne gang mot topplaget Ørn Horten. Nok en meget sterk prestasjon av våre unge menn. MEN vi må være så ærlige å si at Ørn er uheldige, udyktige alt etter som, som ikke scorer mål denne kampen.

Sist helg var det klart for ny tøff kamp i nedrykkstriden, når MSA tok turen til Tobias Gram-Caspersens hjemby Larvik. Det ble ikke årets kamp fra vår side, men vi reiste hjem med 3 poeng og en ny 1-3 seier. Det blir nok en gang en kamp om å overleve, men det er da mye bedre å ha noe spille om enn bare å være en middelhavsfarer!

15.jpg
MSA startet høsten sterkt med 1-3 seier over Lyn på Bislet stadion. Foto: Frank Halse

Oppdatering på stallen

Ready er en arena for unge spillere og med det blir det vanskelig å beholde en tropp gjennom hele sesongen. Vi har flere spillere som studerer på College i statene og alle disse har nå reist tilbake. Ellers har også flere valgt studier i henholdsvis Bergen, Trondheim og Danmark. Enkelte har også dratt til avdelingskollegaer eller andre klubber.

Spillere ut

  • Jesper Lenander, Athit Berg, Henrik Fennefoss, Jonas Dovland, Elvar Kristjánsson og Cornelius Bencsik har alle reist tilbake til studier på College i USA.
  • Johan Mykland, Tobias Ramstad og Julius Krøger har flyttet til Bergen for studier. 
  • Nikken Damvall har reist tilbake til Trondheim for nye studier
  • Sondre Dahlstrøm har flyttet til Danmark for å studere fysioterapi
  • Jostein Aschjem - FK Tønsberg
  • Kasper Markussen - Sagene
  • Henrik Navarsete - Eidsvold Turn
  • Aslak Oberg - uten klubb
  • Muhammed Adams - FK Lyn 1896

Spillere inn

Med utskiftninger blir det også rom for nye unge og spennende spillere til Ready. Her en liste over spillere vi har signert til høsten:

 

MSA sin neste kamp er førstkommende lørdag hjemme mot FK Tønsberg kl. 14.00 på Gressbanen. 

Vi håper mange kommer for å heie på A-laget ut høsten når det nok engang skal spilles om plass til neste års Norsk Tipping-liga!