Oslos beste G17 lag er fra Ready!

 

Ready G17 vant seriefinalen mot Korsvoll i nest siste serierunde 4-3! Basert på poengdifferansen kan de konge blå fra Oslo vest krone seg som seriemestere.

2019-10-17
Thorrey

Ready G17 er et kompislag som har spilt sammen i flere år. Dette er en gjeng som elsker å spille fotball selv om de ikke lenger å satse seriøst. Viktigheten av å spille med venner står sentralt for denne gruppen og derfor kunne møtes 2-3 ganger i uken å spille fotball sammen har vært viktig for motivasjonen igjennom hele sesongen.

Vi fikk en flying start på vårsesongen med hvor vi går ubeseiert igjennom med 7 seiere og en uavgjort før sommerferien. Luken ned til tabelltoer er på 9 poeng og det så ut til å bli en komfortabel høstsesong.

Vi starter der vi avsluttet vårsesongen med to gode kamper før vi gikk ned i en liten bølgedal i september måned. Her tar vi kun 6 poeng på 4 kamper som gjør at det blir et rotterace mellom Ready og korsvoll som kun skiller 2 poeng før den store seriefinalen i nest siste serierunde. Med seier ville vi bli seriemester, en uavgjort ville krevd seier i siste serierunde, mens et tap ville resultert til en teoretisk sjanse dersom Korsvoll hadde tapt og vi vunnet siste runde.

Mandag 14.10 møtte vi Korsvoll til dyst på ærverdige Gressbanen med et rekordantall supportere fra begge lag. Med slike rammer rundt kampen var det duket for et storoppgjør mellom seriens desidert beste lag og som mange andre kamper igjennom høsten, gjør vi det spennende for oss selv.

Vi starter kampen godt, men Korsvoll tar mer og mer over og går opp i ledelsen dørye 10 minutter ut i kampen. Vi spiller med høy risiko til tider som byr på noen farlige overganger til motstanderen, men vi svarer raskt og 5 minutter senere får vi utligningen fra stopperbautaen Jacob Person. Gutta fikk blod på tann og 10 min senere har vi snudd det. Edvard Herzog danser seg igjennom midtbanen før han finner høstens nyervervelse Aron Henriksen som skrur den ned i hjørnet fra 16 meter.

Vi går til pause med 2-1 ledelse og vi blir enige om å spille med mindre risiko bak i forsvarsleddet og kontrollere omgangen. Halve 2 omgang holder vi Korsvoll tilbake og fra spilleminutt nr 70 løsner det.
Jacob Person er på tur opp fra forsvaret og setter inn 3-1 før Nicolas Thrane-Steen øker til 4-1 fem minutter senere og vi kan smatte på tittelen som seriemester! Men som nevnt før liker vi å gjøre det spennende og Korsvoll reduserer to ganger før dommeren langt inn i overtiden bestemmer seg for å blåse av kampen.

Ikke bare ble vi seriemester, men vi har også gått igjennom sesongen uten å tape en eneste kamp. Nå venter sjarmøretappen borte mot Ullern i et lokalderby på CC-vest Arena.