Ready signerer to spillere fra Brumundal

Sigurd Øverby og Mikkel Frankmo er klare for Ready og blir dermed sesongens to første signeringer.

2020-01-29
admin

Gjennom vinteren har flere spillere vært på prøvespill og stallen nærmer seg komplett. De nærmeste ukene vil det komme flere signeringer og først ut er to spillere fra Brumunddal Fotball. Sigurd er midtbanespiller med to veldig gode føtter. Navnet er selvsagt også kjent for han er nemlig lillebror til MSA-spiller Håkon Øverby. En solid tilvekst til A-stallen og en forsterkning på midtbanen.

Sigurds egne ord om sin nye hverdag på Gressbanen:

"Har fått et veldig godt førsteinntrykk av hele klubben generelt, og gleder meg masse til å komme i gang med sesongen. Det stilles tydelige krav og målsetninger, samtidig som det er et imøtekommende miljø der alle trives og har det gøy sammen. Dette er en fremover-rettet klubb med en offensiv og uredd innstilling jeg føler kan passe bra for en liten teknikker som meg. Her er det såpass mye spennende på gang at du ikke burde bli sjokkert om Ready Fotball sparker seg helt opp til en av de aller øverste plassene nå i 2020 sesongen"

Sigurd Øverby klar for Ready

Mikkel er angrepsspiller og en typisk 10'er. Mikkel kom opp i a-stallen til HamKam sesongen 2015 og står med flere kamper i 2.div, i tilegg til å ha bøtta inn mål for rekrettlaget og G19-interkrets. De siste to sesongene har Mikkel spilt for Brumunddal og står med 16 mål og 14 assist på 52 kamper. Frankmo har høy spillerforståelse og er en god avslutter, noe vi har fått sett på treninger gjennom vinteren. Mikkel er en meget sterk signering for Ready.

Han er også en mann med ambisjoner og hadde følgende å si om overgangen:

"Fått et fantastisk inntrykk av Ready og spillergruppa, bare flotte folk. Veldig ålreit trenerteam også. Målsetting er å kjempe helt oppe i toppen, om opprykk"

Mikkel Frankmo klar for Ready

 

Dette har hovedtrener Vegard Lund Nes å si om de to nye signeringene:

"Begge to passer vår profil i Ready: spillere med ambisjoner og et sterkt ønske om å utvikle seg videre, men som også forstår at de må bidra til laget både på og utenfor banen. Begge har vært ønsket siden treninger med oss i desember og vi er fornøyde med å få dette i havn.
Sigurd er en anvendelig spiller og vil kunne bekle flere posisjoner. Han har alle muligheter til å stabilisere seg på et høyt tredjedivisjonsnivå i løpet av sesongen.
Mikkel forventer både han og vi mye av. Hans erfaring fra et høyere nivå bidrar til å løfte laget i treningshverdagen, samt at han vil bidra med målpoeng.
At begge spillerne kommer fra samme klubb og kjenner spillere i vår spillergruppe fra før ser vi også på som positivt. Jeg får sende en takk til deres og min tidligere klubb Brumunddal som vi nå har hentet tre spillere fra på to år."

Vi ønsker Sigurd og Mikkel velkommen og gleder oss til å begge i Readydrakta. Følg med på sosiale medier fremover for flere signeringer!

PS: Mikkel leter etter et sted å bo i Oslo, så hvis du kan hjelpe, ta kontakt på vegard@ready.no .