Daniel Hagen trapper ned

Daniel har besluttet å trappe ned fotballen etter 4 sesonger i Ready.

2020-02-03
ulrikrygg

Daniel kom til Ready fra naboklubb Ullern januar 2016 og har siden det vært en veldig sentral spiller på MSA. 2016 var en knallsesong for både Ready og Daniel som endte med 7 mål og 3 assist på poengtavlen. Daniel har vært bærebjelke i stallen og skapt en god ramme rundt laget med sine initiativ på sosiale sammenkomster utenfor fotballen. Hans nærvær i garderoben har vært særdeles viktig og er en stor humørspreder, noe han muligens har lært i sin oppvekst av sitt forbilde Rolv Wesenlund og Marve Fleksnes.

3.jpgDaniel Hagen i aksjon mot Skeid i 1. runde av NM 2019. Foto: Anders Vindegg

De siste sesongene har dessverre blitt en kamp mot skader, men jobbsituasjonen er nå hovedgrunnen til at han trapper ned. Både spilleren og menneske Daniel blir et stort savn i gruppen. Nå blir det jobb på Lysejordet skole og mer tid til andre ting, men også fotball på Hemings A-lag i 4.divisjon. Daniel ender sitt fire år lange opphold i Ready med 11 mål og 5 assist på 60 kamper, og ikke minst mange gode opplevelser!

Daniel har også jobbet som trener i Grieg-akademiet og vært et godt forbilde for alle klubbens unge medlemmer. 

Vi tok en prat med Daniel og han hadde følgende å si om sin tid i Ready:

"Først og fremst vil jeg takke alle i Ready for fire kjempe fine år! Jeg har trivdes utrolig godt! Ikke bare på grunn av de fantastiske spillergruppene jeg har hatt gleden av å være en del av, men også alle andre rundt A-laget. Å forlate Ready nå er selvfølgelig veldig kjedelig, men nødvendig for min egen del ettersom at jobbsituasjonen har endret seg mye siden jeg signerte for fire år siden og tiden strekker ikke til lenger. Jeg ønsker alle i Ready lykke til videre og kommer til å savne både Gressbanen og alle folkene masse! Så vil jeg selvfølgelig forsette å følge med videre og blir nok å se på Gressbanen i forbindelse med kamper med jevne mellomrom!"

Vegard har følgende å si om Daniel:

"Daniel har, til tross for sine skadeproblemer de siste årene, alltid vært en vi kunne stole 100% på. Uavhengning om det er fra kant- eller backposisjon, eller fra sidelinjen har han bidratt med sitt ytterste til laget på alle mulige måter. Spillere som setter laget foran seg selv er svært viktige å ha og dette har Daniel vært et skoleeksempel på! Med ærlige tilbakemeldinger og som sosialsjef har han også bidratt til å løfte takhøyden og lagånden. Jeg kommer til å savne at Daniel ankommer kontoret halvannen time før økt, setter på kaffe til lagkameratene og slår av en prat."

Daniel kom til Ready like etter at Readygutt Ulrik Rygg kom tilbake og har dermed spilt alle årene sammen i Ready.

"Daniel vil bli et stort savn for hele MSA-teamet. Han er en humørspreder av de sjeldne og ikke minst en meget god spiller. Daniel kom til Ready som en rask kant som skapte mye og senere ble en sentral leder i gruppa som visekaptein. Dessverre har han slitt med skader de siste sesongene, men det går ikke an å sette ord på alt vi mister nå som Daniel trapper ned. Han har gjort mye for MSA og hele klubben. At Ready har etablert seg i 3. divisjon og at vi har hatt det sosiale samholdet som vi har hatt i spillergruppa år etter år, er mye på grunn av Daniels. Vi hadde ikke vært der vi er i dag uten han! Jeg personlig kommer til å savne han stort siden vi har spilt sammen i fire år og var nå de eneste igjen fra troppen i 2016, men ønsker han selvsagt alt godt videre og vet at vi kommer til å treffes mye utenfor fotballen fremover også" - Ulrik.

Barcelona 2016Daniel og Ulrik de siste igjen fra spillertroppen 2016. Her på treningsleir i Barcelona 2016. Fra venstre: Daniel Hagen, Thomas Starheim, Finn Badou Jor, Jonas Edvardsen, Magnus Østberg, Oliver Unwin, Ulrik Rygg og Kristoffer Bugge.