Elias Taubo klar for Ready

Ny spiss fra Vålerenga har signert for Ready.

2020-02-06
ulrikrygg

Elias Taubo er klar for Ready. 19-åringen har allerede gode minner fra Gressbanen. Han scoret mot Ready i fjor for Vålerenga 2, se video av målet over. Elias spilte begge oppgjørene mot Ready i fjor, og scoret totalt 7 mål på 23 kamper i Norsk Tipping-ligaen avd 2. I tillegg til 8 mål på 15 kamper for Vålerenga G19.

Elias er fra Asker, og spilte flere kamper for deres rekruttlag før han kom til Vålerenga i 2018. Han spilte mot Ready også i sin tid for Asker 2 i 3. divisjon. Både på Føyka, men også i 7-0 seieren til Ready siste serierunde. Elias er en ung og spennende angrepsspiller, som gjennom treninger i vinter har vist at han er kan bidra med både mål og assist.

Dette har Elias selv å si om overgangen til Ready:

"Overgangen til Ready har vært veldig fin ettersom jeg startet å trene med gruppen relativt kort etter jul, og følte meg tatt godt vare på med en gang. Av fremtidige grunner, college til høsten, har jeg sett etter et godt sportslig og vennskapelig miljø inn mot sommeren. Og nøyaktig det fant jeg i Ready. Det er en herlig gjeng som har tatt meg godt imot, og jeg liker hvordan fokuset på hver økt er rettet mot å bli bedre sammen. Denne sesongen håper jeg å bidra til at Ready hever nivået sitt enda noen hakk, så vi kan vise at vi hører til i det øvre sjiktet av 3.div."

Trener Vegard har følgende å si om Elias:

"Elias har gått fint inn i spillergruppa og engasjert seg for at laget skal bli bedre fra dag en. Selv om vi har han på lånt tid, er Eilas en spiller som kan bli svært viktig for oss i 2020-sesongen. Etter hvert som relasjonene med medspillerne blir bedre forventes det at han bidrar med målpoeng, samt at han er med på å sette standarden for et godt gjenvinngs- og høyt press."

Vi gleder oss til å se ham score i Readydrakten fremover!