MSA signerer to nye spillere

Ny keeper og back er klare for Ready MSA.

2020-02-11
ulrikrygg


Sivert Grønmo Edvardsen og Anders Jevne Hagen har trent med MSA de siste ukene og vi kan med glede informere at begge to nå er klare for klubben. 


Readys nye nr. 12

Sivert er keeper og kommer opprinnelig fra Sandnessjøen i Nordland. Men 19-åringen kom til Oslo allerede i sommer og spilte for Lokomotiv Oslo 2 i høst. Han er nå førsteårs-senior, men har allerede spilt mye seniorfotball i 4. divisjon for Sandnessjøen. I Lokomotiv ble det blitt mest spill i 5. divisjon på deres reservelag. Her er Siverts egne ord om overgangen til Ready:

"Jeg synes Ready sine tanker om spillestil og utvikling er veldig spennende, og gleder meg til en sterk 2020-sesong."

Sivert i aksjon mot FuVo i treningskamp. Foto: nesfotballen.blogg.no


Nok en ung og spennende spiller fra Hedmark

Anders Jevne Hagen er back og midtbanespiller. Han kommer nå til Ready etter et års opphold i Moelven, men kjenner allerede flere av gutta her i Ready med sin fortid i Brumunddal og HamKam. Dette hadde Anders å si om overgangen:

"Jeg er veldig klar for sesongen 2020 i Ready. Klubben og gruppa har tatt meg veldig godt imot, og jeg kan ikke annet enn glede meg veldig til sesongen starter. Det er en veldig fin gruppe, som det skal bli fint å dra på tur med. Så de lange borteturene blir ikke noe problem!"

Anders mot Ullern sist helg. Foto: @UllernFotball på twitter


Trener Lund Nes har følgende å si om de to nye signeringene:

"Vi er glade for å lande to unge spillere som treffer vår profil godt. Begge gutta har, til tross for sin unge alder, flere år bak seg med seniorfotball.
Sivert er en målbevisst og offensiv keeper som vi anser som veldig spennede på sikt. Han har, på den lille måneden han har vært her, allerede vist seg god på kommunkasjon og som skuddstopper, og er opptatt av å fortså hvordan laget skal spille.
Når det gjelder Anders, har vi lenge vært på let etter venstreback med venstrefot. Dette får vi med Anders, som ikke bare har en god pasningsfot, men slår gode dødballer også. Nok en spiller som har spilt med flere av våre i tidligere klubber og sklir fint inn i gruppa."

Vi ønsker begge to velkommen og gleder oss til å se dem i aksjon på Gressbanen denne sesongen!