Emil Engerbakk har signert for Ready

MSA har signert nok en back og stallen nærmer seg nå komplett.

2020-02-26
ulrikrygg

Emil Hatten Engerbakk er endelig klar for Ready. Emil spilte for Trysil i fjor som kjempet om opprykk fra 4.divisjon. Men med studier på NIH i Oslo, trengte han et sted å trene i Oslo gjennom høstsesongen. Med tidligere relasjon til trenerteam og spillere på MSA valgte dermed Emil å trene med Ready.

Nå i vinter har han trent med blant annet vår avdelingskollega på Kringsjå, men vi er glade for at Emil nå har valgt oss foran Lyn. Emil er hovedsaklig høyreback, men kan også bekle roller på midtbanen og som kant. Emil har god erfaring fra 2. divisjon med hele 72 kamper for henholdsvis Nybergsund Trysil og Elverum. Sesongen 2019 spilte Emil på det hardtsatsende laget Trysil i 4. divisjon som vant serien, men som dessverre gikk tapende ut av kvalifiseringskampene mot Toten om opprykk til Norsk Tipping-ligaen.

Vi tok en prat med Emil og han gleder seg til å komme igang med sesongen.

"Jeg er veldig fornøyd med endelig få overgangen her på plass. Etter å ha vært litt frem og tilbake ser jeg at det er i Ready jeg vil være. Og etter å ha trent sammen med gjengen over en lang periode føler jeg at vi blir et spennende lag som kan gjøre fra oss i det øverste siktet. Jeg har et stort ønske om å fighte i toppen, og med den spillergruppa vi har nå med mange unge og samspilte spillere med kvaliteter over hele banen, tror jeg vi har en fair sjanse til å virkelig få det til dersom alle holder seg skadefrie. Med en trener som lytter, har forståelse og støtter spillergruppa så bra som Vegard gjør, er jeg sikker på vi kan utvikle oss og ta det steget alle ønsker. Klubben og spillergruppa har tatt meg ekstremt godt imot helt fra dag én og jeg føler meg veldig takknemlig for det. Det er en herlig gjeng både på og utenfor bana som gjør at jeg trives veldig godt, samtidig som jeg kjenner til mange fra Hedmarkfotballen fra yngre dager. Nå gleder jeg meg bare til å komme skikkelig igang, ha fullt fokus på Ready og ha det ekstremt gøy med gutta."

Emil i aksjon i sin første treningskamp for Ready mot naborival Ullern sist helg. Foto: @UllernFotball på twitter

 

Vegard er også meget fornøyd med å få i havn denne overgangen.

"Emil trente med oss hele høsten i fjor, så det er en spiller vi har rukket å bli godt kjent med og vet blir en god "match". Han bidrar med erfaring fra høyere nivå, noe som vil være med å heve standarden vår i treningsarbeidet. Emil kommuniserer godt med spillerne rundt seg, har god spilleforståelse og en god innleggsfot. Vi er godt fornøyd med at Emil har valgt Ready i 2020 og vet at vi får 100% fra han kommende sesong."

Vi gleder oss til å se mer av Emil i den fagre blå drakten denne sesongen!