Ready MSA søker lagleder til sesongen 2020

Er du vår nye lagleder?

2020-03-02
vnes

Bakgrunn:

Ready A spiller sin tredje sesong i Norsk Tipping Ligaen som består av seks landsdekkende avdelinger. I 2020 er Ready i den såkalte vestlandsavdelingen med mange kamper i Bergensområdet. Ready er et ungt seniorlag og har hevdet seg godt i tøffe avdelinger i divisjonen over flere år. Spillergruppen er meget godt motivert og ambisiøse, og fungerer veldig godt både sosialt og på banen. Ready spiller sine hjemmekamper på Gressbanen. Ready som klubb er meget godt organisert, har en meget kompetent fotballgruppe, og er sertifisert som kvalitetsklubb av NFF. A-laget støttes godt av klubbens administrasjon og medlemmer.

Apparatet rundt laget består nå av hovedtrener, assistenttrener, materialforvalter og fysio. Laget har også egen lege som bidrar når det trengs. Hovedtrener forestår alle formelle kampforberedende tiltak i FIKS.

 

Arbeidsoppgaver Lagleder: (Mange av de skisserte oppgavene under utføres i dag av materialforvalter, lagleder og materialforvalter fordeler oppgavene seg imellom etter behov).

Lagleder arbeider tett med, og inngår i team med materialforvalter (MF) som har omfattende erfaring med oppgavene rundt laget.

Oppgaver utenfor sesong:

  • Sammen med MF, vedlikeholde og holde oversikt over draktsett og lagets øvrige utstyr som baller, medisinsk utstyr etc.
  • Sammen med MF, bidra på treningskamper, bringe utstyr og draktsett til og fra kamp.
  • Være tilgjengelig for trenerteam for oppdukkende oppgaver.
  • Kunne delta på sesongforberedende møter med klubben, samt kunne representere laget på møter i regi av forbund eller krets.

Oppgaver i sesong:

  • Sammen med MF gjøre kampforberedelser på hjemmebane, dette er mindre oppgaver som er beskrevet i egen dreiebok for hjemmekamper.
  • Planlegging av borteturer. Reisebestilling gjøres via reisebyrå (travelnet.no), noe arbeid på mail og telefon med å koordinere dialogen med travelnet må påregnes. På borteturer må også bespisning samt drosje eller bussbestilling til og fra flyplass gjennomføres.
  • Lagleder jobber i tillegg tett med trenerteam og får mindre oppgaver avhengig av behov hos trenerteamet.

 

Er du interessert i å bli vår nye lagleder eller har spørsmål rundt lagleders oppgaver?
Ta kontakt med hovedtrener Vegard Lund Nes på telefon 47023782 eller på epost vegard@ready.no .