Treningsavgift 2020

Som fotballstyret har informert om, har vi besluttet å be om treningsavgift som normalt, selv om vi er usikre på når sesongen starter. Vi oppfordrer alle våre utøvere til å innbetale treningsavgiften snarest mulig. Det vil gi oss grunnlag for aktivitet og drift denne sesongen og være et viktig bidrag til at Ready eksisterer også i fremtiden, samtidig gir det en helt nødvendig oversikt over antall spillere slik at vi får tilpasset tilbudet når sesongen starter opp igjen.

2020-04-07
Ulrikrygg

Info om hvordan vi organiserer treningene vil vi holde dere informert om og øktene vil følge anbefalinger og retningslinjer vi får fra NFF og Oslo fotballkrets. Vi vet at treningstider vil være nyttig for dere å vite før dere melder på antall dager, men med usikkerheten på når kamper og sesongen vil starte for fullt, kan vi ikke på nåværende tidspunkt publisere denne oversikten.

 

 

Treningsavgift sommerhalvåret

 

Treningsavgift for sommerhalvåret vil bli sendt ut gjennom Spond. For dere som allerede har betalt for «Readykortet» eller har andre spørsmål angående økonomi og betaling, kontakt sportsjef Daniel Folkøy; e-post: daniel@ready.no, tlf: 959 09 707.

For spørsmål om hvordan betale eller tekniske problemer i Spond, kontakt web- og kommunikasjonsansvarlig Ulrik Rygg; e-post: ulrik.rygg@outlook.com, tlf: 911 35 661

 

 

Griegakademiet sommer

 

Treningstider og oppstart for Griegakademiet er ikke bestemt, men vi åpner nå for påmelding. Info om hvordan dette gjøres finner dere her: Påmelding Griegakademiet

Dere melder dere selv inn til akademigruppen på Spond og vil etter det bli godkjent av årgangsleder før dere får tilgang til gruppen.