Åpning av barnefotball

Denne uken startet vi opp med ungdomsfotball og har hatt treninger for alle årgangene. Målet for neste uke er å åpne for barnefotball også.

2020-04-23
dafolkoy

Kjære alle medlemmer i Ready Fotball.

Den siste uken har sportslig ledelse jobbet videre retningslinjer og hvordan en banekabal kan se ut om vi startet opp med barnefotball neste uke. Denne uken har alle årganger i ungdomsfotball fått testet økter under de nye retningslinjene og vi ansatte har fått flere erfaringer. Målet for klubben er å starte opp med barnefotball neste uke. For å kunne ta en best mulig beslutning vil det gjennomføres en testøkt på fredag. I etterkant av denne økten vil det tas en ny beslutning på hvordan vi skal gå videre. Vi ser det som høyst sannsynlig at vi starter opp med barnefotball neste uke, men understreker at oppstarten og kan bli utsatt.

Får å gjennomføre økter i barnefotball, er vi ekstremt avhengig av foreldre som stiller opp som trenere og aktivitetsledere. Uten voksne til å følge opp gruppene, blir det ingen økter. Info om treningene for barnelagene vil bli sendt ut til lagets trenere og formidles videre til foreldre. Sportslig ledelse har allerede laget en oversikt over treningstider, med utgangspunkt for oppstart neste uke. Disse treningstidene sendes ut så snart oppstart til uka kan bekreftes (Senest i morgen fredag).

Vi ønsker at våre yngste medlemmer får en trygg skolestart og vi vil følge opp skolenes erfaringer og retningslinjer. Vi ønsker og at alle foreldre hjelper oss og deres barn med å sette seg inn i våre retningslinjer for aktivitet på anlegget. Trykk her for våre detaljerte retningslinjer og føringer: Føringer og retningslinjer for organisert aktivitet på Gressbanen.docx

 

Vi gleder oss til vi alle er tilbake på Gressbanen!

Hilsen alle ansatte i Ready Fotball