Slik blir sommeren med Ready fotball

Våren ble ikke slik vi hadde trodd, men vi håper det blir mulighet for mer aktivitet og konkurranse ettersom samfunnet åpnes igjen sakte men sikkert. Men med mindre mulighet for utelandsreiser i år så har vi flere tilbud gjennom sommerferien. Denne saken vil også oppdateres gjennom sommeren med info om en eventuell seriestart til høsten for alle Readys lag.

2020-06-15
ulrikrygg

Lagstrening og akademi for barnefotball følger skoleruten og tar med det sommerpause fra og med uke 26 og frem til skolestart uke 34. Lagene i ungdoms- og seniorfotball varierer datoene for ferien, info om dette får dere fra årgangsledere i Spond.

Men som tidligere år har vi i Ready flere aktivitetstilbud gjennom sommerferien. Vi arrangerer TINE fotballskole for gutter og jenter født 2014-2007 i uke 26, 32 og 33. Mer info om fotballskolene og påmelding finner dere her: Fotballskoler Ready Fotball.

For spillere som ønsker enda mer oppfølging og har et sterkt ønske om å utvikle seg tilbyr vi også Utviklingscamp i uke 32. Mer info om campen og påmelding finner dere her: Spillerutviklingscamp uke 32

Treningstider for høstsesongen vil bli sendt ut mandag 3. august. Lagssidene og Spond blir også oppdatert med både treningstider og terminlister før oppstart høstsesong.

 

Seriestart er satt til høsten

Det er fortsatt lite som er bekreftet, men nedenfor får dere den siste infoen vi sitter på angående seriestart til høsten. Denne teksten vil vi oppdatere fortløpende gjennom sommeren så snart vi får mer info fra myndighetene og Norges Fotballforbund.

Barnefotball

Barnefotball og akademiet tar sommerferie sammen med skolene og starter opp igjen i uke 34. Husk å melde på i fotballskolene som dere finner link til øverst!

OPPDATERING: Myndighetene gir grønt lys for kamper i barne- og ungdomsfotballen fra 1. august. Les mer her

 

Ungdomsfotball

Treningstider i sommerferien skal være kommunisert ut av årgangsleder.

Terminlister for alle ungdoms- og juniorlag har blitt lagt ut på fotball.no og i appen MinFotball. Kampene som ble satt opp før sommerferien har nå fått ny dato og blitt flyttet til høsten. Seriestart er forløpig satt til august. Sjekk lagsidene som dere finner på sidemenyen her på ready.no for direktelink eller bruk fotball.no / MinFotball-appen og legg inn deres lag. 

OPPDATERING: Myndighetene gir grønt lys for kamper i barne- og ungdomsfotballen fra 1. august. Les mer her

 

Seniorfotball

Foreløpig har ikke spillere over 20 år i lavere divisjoner lov til å trene med kontakt og oppstart for seriespill er satt til august.

MSA:

Norsk Tipping-ligaen gjennomføres i 2020 som en enkelt serie med en antatt oppstart uke 32. Gjeldene bestemmelser for opprykk, nedrykk og kvalifisering gjelder. Divisjonsforeningen har gjennomført en ny trekning av terminlistene og Ready åpner sesongen borte mot Os Fotball lørdag 8. august. I år har Ready blitt satt i en Vestlandsserie sammen med Lyn og Frigg fra Oslo, noe som innebærer flere turer til Bergen og Sogn. Ellers er det verdt å bite seg merke i at Ready tar imot begge rekruttlagene fra henholdsvis Eliteserien og OBOS-ligaen, Brann 2 og Sogndal 2, hjemme på Gressbanen. Hele terminlisten kan dere se her: Terminliste 2020 MSA 

For å lese mer rundt de siste bestemmelsene, trykk på linken under:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/justeringer-i-turneringsformat/

 

MSB & MSC:

For 4. divisjon og 7. divisjon gjelder samme bestemmelser som Norsk Tipping-ligaen. Serien gjennomføres som en enkelt serie med oppstart i august. Her gjelder også samme bestemmelser for opprykk, nedrykk og kvalifisering. 

MSB åpner sesongen borte mot Manglerud Star tirsdag 11. august. Terminliste 2020 MSB

MSC åpner sesongen borte mot Furuset 2 mandag 10. august. Terminliste 2020 MSC

 

Old Boys & veteran:

M40 & M55 går også under breddefotballen så siste nytt her at det blir oppstart i august.

M40 serieåpner borte mot Bærumsløkka torsdag 20. august. Terminliste 2020 M40

M55 serieåpner borte mot Høybråten og Stovner tirsdag 11. august. Terminliste 2020 M55