Jonas Solbakken er klar for nye utfordringer

Jonas Solbakken flytter til England i høst for å ta Mastergrad i Coaching. Jonas har vært heltidsansatt i Ready Fotball siden desember 2018 først og fremst som årgangsleder for G2006 og G2008 i tillegg til assistenttrener på MSA. Les Jonas sitt takkebrev her:

2020-06-16
ulrikrygg

«Hei!

Dette har vært en utrolig rar fotballsesong, i skrivende stund har vi ikke spilt en ordentlig seriematch siden 2019, og det sier vel det meste. Forhåpentligvis vil ting være tilbake til normalen for oss så raskt som mulig. For min del så er det en ekstra spesiell sesong. Fra 1.august, så er mine dager som heltidsansatt i Ready over. 

I desember 2018 var det hektisk aktivitet både på Gressbanen og fra en kjellerleilighet i Elverum, som skulle ende med at jeg ble ansatt i Ready. Etter en telefonsamtale med Anders Mortensholm, tidligere sportssjef i Ready, var spikern i kisten for min del. «Dra til Ready Jonas, det vil utvikle deg som menneske og fotballtrener». I ettertid, er det ganske morsomt hvor treffende disse få ordene skulle være for min tid i Ready.

Det har ikke vært en lett avgjørelse, men jeg har etter mange runder med meg selv kommet frem til at jeg skal gjøre alvor av en drøm jeg har hatt lenge; jobbe som trener i utlandet, nærmere bestemt England. Dette vil jeg kombinere med en master i Football Coaching. Bakgrunnen for valget er at det er det rette å gjøre for at jeg skal ta nye steg, både som menneske og fotballtrener, sånn at jeg kan nærme meg mine målsetninger med trenerrollen. I den anledning vil jeg si takk, og gi en ekstra hilsen til noen som har betydd mye for meg. 

Først og fremst vil jeg sende en stor takk og hilsning til alle kull jeg har vært innom under min tid her, men spesielt G2006 og G2008 som jeg har vært årgangsleder for hele veien. Takk for alle samtaler, treninger, cuper, kamper og opplevelser jeg har fått delt med dere. Det å forlate dere, var det vanskeligste med valget jeg nå har gjort, dere vil bli savnet! 

Jeg vil også sende en ekstra takk til MSA. Prosjektet vi har jobbet med siden januar 2019 har aldri sett mer spennende ut og det gjør det ekstra vemodig å forlate dere.  Takk til spillergruppe og støtteapperat for alt dere legger ned for å gjøre MSA best mulig, og jobben til oss for en drøm. Dere vil bli savnet! Vegard og Henrik på trenersiden, dere to er det vi på Hedmarken kaller «hel ved», takk for alle lange arbeidsdager, diskusjoner og samarbeidet, dere pusher dere selv og de rundt dere til det bedre.  

Sist, men ikke minst, vil jeg takke alle trenerkollegaer her i Ready. Jeg har gledet meg til hver eneste arbeidsdag og dere er viktig årsaker til det. Takk for samarbeidet, og fortsett å flytte grenser for å gjøre denne klubben til en best mulig versjon av seg selv. 

Ready er et sted der utvikling er fokus og utvikling er definitivt et beskrivende ord for min tid her. Jeg kommer til å stikke innom og følge klubben tett utenfra fremover. 

I was born Ready!

Jonas Solbakken»

 

Jonas fortsetter som leder og kontakperson på sine årganger ut juli måned. Klubben jobber med å ansette nye årgangsledere på disse årgangene som vil motta informasjon om ny løsning så snart dette er klart.

Ready fotball ønsker å takke Jonas for alt han har gjort siden han ble ansatt i klubben og ønsker han lykke til videre! Og vi følger med på din ferd videre som fotballtrener.