Treningstider og treningsavgift for vinteren

Trykk her for lese om vinterens treningstider og treningsavgift.

2020-11-12
Ulrikrygg

Denne høsten har vi vært gjennom en krevende forhandling med Heming om treningstidene for vinteren og dette er årsaken til at tidene har latt vente på seg. Nå har vi få lagd en oversikt over treningstidene for alle årganger fram til jul, men vi må også regne med at det kommer noen endringer også før jul.

En av årsakene for at det vil komme noen endringer er at vi benytter oss av 9er banen på Gressbanen fram til snøen kommer. Dette for å kunne tilby mer trening og plass for våre lag. Med dagens retningslinjer fra helsemyndighetene har ikke seniorlagene lov til å trene organisert. Dermed kan også noen av lagene få benytte seg av som var tiltenkt disse lagene, og må også derfor forvente at det vil komme endringer på treningstidene i det seniorfotballen åpnes opp igjen. Disse endringene har vi klare så overgangen vil ikke bli for stor. Vi jobber også med muligheten for å få mer treningstid på andre eksterne annlegg, noe som også kan by på noen endringer av tidene. Per nå er Pershallen stengt ut november. De lagene som har fått treningstider i Pershallen vil få tilsendt midlertidig løsning fra årgangsleder.

For vinteren gjelder lav treningsavgift for 1 og 2 økter. Er ønske om flere økter enn dette gjelder høy treningsavgift. Treningsavgiftene betales gjennom Spond og vil bli sendt ut til alle som skal trene i vinter og som allerede ligger i årgangsgruppene. Nye medlemmer må først trykke på gruppelinken til riktig årgang og spørre om tilgang for å bli lagt til.

Oversikt over treningstidene fram til jul og treningsavgift for vinteren finner dere ved å trykke her.