Ready fotball ønsker de aller minste velkommen til trening

Etter påskeferien starter Ready med fotballtilbud for de aller minste årgangene 2016 og 2015.

2021-03-08
Ulrikrygg

Fra og med 13.april håper vi å komme i gang med all fotballaktivitet i Ready fotball. For oppstarsfotball blir det satt opp trening en gang i uken hele sommersesongen hvor våre engasjerte Readyidoler er trenere.

Vi har nå blitt godt vandt med tilpasninger inn mot nasjonale retningslinjer og endringer dette medbringer inn i aktiviteten. Vi vil så ofte som mulig prøve å oppdatere dere på gjeldende retningslinjer og føringer til en hver tid.

For å holde dere oppdatert og melde dere på til sommerens fotball tilbud for årgang 2016, kan dere følge denne linken: Påmelding oppstartsfotball gutter og jenter 2016

Vi benytter oss av Spond som kommunikasjonskanal og påmelding til våre aktiviteter. Spond er et veldig enkelt og nyttig verktøy hvor dere kan enekelt gi beskjed om deres barn kommer eller ikke på trening. Appen kan dere laste ned på telefonen.

For 2015 og 2014 som allerede ligger inne i gruppen på Spond vil aktivitetene bli lagt ut så snart treningstidene er klare. Treningsavgift sendes ut som tidligere utifra deltakelse på aktivitetene.