Readys klubbkolleksjon er tilgjengelig hos Intersport – last ned appen nå!

Ready fotball har inngått samarbeid med Intersport som ny utstyrsleverandør til klubben og vi kan med glede informere at klubbkolleksjonen er tilbake!

2021-04-14
Ulrikrygg

Det er nå mulig handle på Intersports nettbutikk, og få 15% rabattalle* varer i nettbutikken (ski og sykler 10%). For å handle må du laste ned Intersport-appen og registrere deg som Ready-medlem. For å registrere seg som medlem og få klubbrabattene, følg beskrivelsen som har blitt sendt ut til alle medlemmer i Spond.

App Store    Google Play

Etter medlemsregistrering finner man Ready kolleksjonen ved å scrolle ned på "hjemsiden".

Valgte produkter kan personaliseres og du vil motta produktene hjem i postkassen etter 3-5 virkedager. Ready kolleksjonen blir også tilgjengelig i Intersports butikk på Storo når samfunnet og butikker kan åpnes igjen. Storo blir vår hoved butikk, men Intersports butikk i Storgata vil også ha noe varer fra kolleksjonen.

Frem til butikker åpnes igjen vil det dessverre ikke være mulig å bestille varer og hente i butikk heller. Når man handler i en Intersportbutikk er det strekkoden øverst på «Profil» i appen som brukes til å registrere rabatt i butikk.

Ved spørsmål angående bestilling av utstyr, kontakt utstyrsansvarlig Jan Skaare Botner, 997 31 464, jan@ready.no