Ready Youth Camp 2022

Meld dere på Ready Youth campene til sommeren!

2022-05-12
Ulrikrygg

I uke 25, 32 og 40 arrangerer vi en ungdomscamp for spillere født i 2011-2008. Dette er en videreføring av vår tidligere spillerutviklingscamp. På Ready Youth Camp vil vi dele spillerne inn i mindre grupper og spillerne vil få tett opp oppfølging av profesjonelle trenerne. Trenere på campen er våre best kvalifiserte ansatte trenere. I uke 25 og 32 vil campen vare 5 dager, hvor vi siste dagen spiller en miniturnering (WORLD CUP). I uke 40(høstferien) varer campen mandag-onsdag. I løpet av de fire første dagene vil jobbe med tekniske ferdigheter, hurtighet og scoringsferdighet. På campen blir også keepre fulgt opp tett med vår keepertrener.

En av dagene får vi besøk av Tanner Speed Academy. Dette er fotballspesifikk hurtighetstrening. De bruker øvelser som har som mål å forbedre akselerasjon, spenst, eksplosivitet, reaksjonstid og hurtighet i retningsendringer.

Hver dag (man-torsdag) får spillerne en økt med Prester Bedre og tidligere utenlandsproff, landslagsspiller og tre-ganger toppscorer i Eliteserien; Thorstein Helstad. De vil gjennomføre en skadeforebyggende styrkeøkt, som vil være med på å øke spillerens prestasjonsevner og ikke minst hindre skader. (www.presterbedre.com)

Spillerne vil også få frukt hver dag, lunsj må medbringes.

I løpet av uka vil både MSA spillere og tidligere Ready spillere ta turen innom. I tillegg kan det hende det dukker opp ulike overraskelsesmomenter. Vi gleder oss iallfall til å se dere der!

Denne campen vil være en god arena for utvikling både sportslig og sosialt for spillerne!

Det stilles ingen krav til ferdigheter for å være med, men det er viktig at deltagerne ønsker å trene med tilstedeværelse og innsats.

Campen i uke 32, vil bestå av 4 hovedtemaer:

  • Hurtighet/mobilitet
  • Scoringstrening
  • 1v1 ferdighet
  • Orientering/persepsjon

 

Pris for campen kr 1995,-

For påmelding: bruk QR koden fra flyeren eller trykk her: Ready Youth Camp 2022

Det er selvsagt også mulig å bytte til campen for de som allerede har meldt seg på Tine fotballskole disse ukene. Bare send epost til ulrik.rygg@ready.no, så får dere Tine fotballskole refundert.