Readys cuper

IMG_4743.JPG

Ready Miliarium høstcup:

Velkommen til Ready Miliarium høstcup 4. - 5. september. Ready har lang tradisjon med å arrangere barnefotballcup første helgen i september. Alle kamper spilles på klubbens anlegg, Gressbanen kunstgress, hvor vi har 2 stk kunstgressbaner og 3 stk ballbinger. Per dags dato er alle arrangementer avlyst pga koronatiltak og restriksjoner. Vi håper disse restriksjonene har blitt endret innen høsten.

Visste dere forresten at Gressbanen var Norges nasjonalarena før Ullevaal stadion?

All informasjon og påmelding finner dere på cupens egen hjemmeside, ved å klikke her: https://readycup.cups.nu/
* Siden vil bli oppdatert så fort tiltakene endres.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Anders Thoresen på anders.thoresen@ready.no.

OBOS Miniligaen Ready: 

9. mai arrangerer Ready Fotball 3v3-turnering for gutter og jenter født 2015 og 2014 gjennom NFF Oslos konsept OBOS miniligaen. Vi spiller kamper på baner med vegger rundt - en morsom, intensiv og utviklende spillform.
Spillformen 3v3 kan være «rekrutteringskarusell» for klubbene og er en fin og riktig spillform som øktaktivitet med tanke på mange ballberøringer og økt involvering hos alle spillerne på banen. Ballen er kontinuerlig i spill med sjeldent stopp i spillet, samtidig som man ved få innbyttere får relativt mye spilletid.

Antall kamper: 5 kamper på maksimum tre timer. Barna liker mange kamper!

Spilletid: 1 x 9 minutter

Antall spillere på et lag: Oslo Fotballkrets anbefaler 4 spillere som det mest optimale.

Maksimal hvile mellom kampene: ca. 53 minutter.

For ytterligere informasjon om OBOS Miniligaen, kan dere trykke her.

OBOS Miniligaen

 

Ready kick off:

Kick off er klubbens interne turnering for alle barnelag 7-12 år for å markere starten på sommersesongen. Grunnet covid-19 med dagens retningslinjer og restriksjoner må vi utsette årets kick off. Vi vil se på muligheten for å arrangere denne turneringen på lik linje som høsten i fjor, ved at alle årgangene blir tildelt egne tider. Mer praktisk info om turneringen vil bli sendt ut og turneringens egen hjemmeside vil bli oppdatert: Ready kick off sin hjemmeside

Kontaktinformasjon

Magnus Øien
Tlf: 473 23 461
magnus.oien@ready.no
Cup- & arrangementansvarlig