Readys cuper

IMG_4743.JPG

Ready REMA 1000 høstcup:

Velkommen til Ready Rema 1000 høstcup 31. august - 1. september. Ready har lang tradisjon med å arrangere barnefotballcup første helgen i september. Alle kamper spilles på klubbens anlegg, Gressbanen kunstgress, hvor vi har 2 stk kunstgressbaner og 3 stk ballbinger.

Visste dere forresten at Gressbanen var Norges nasjonalarena før Ullevaal stadion?

All informasjon og påmelding finner dere på cupens egen hjemmeside, ved å klikke her: https://readycup.cups.nu/

Eventuelle spørsmål kan rettes til Anders Thoresen på anders.thoresen@ready.no.

OBOS Miniligaen Ready: 

22. september arrangerer Ready Fotball 3v3-turnering for gutter og jenter født 2012 og 2013 gjennom NFF Oslos konsept OBOS miniligaen. Vi spiller kamper på baner med vegger rundt - en morsom, intensiv og utviklende spillform.
Spillformen 3v3 kan være «rekrutteringskarusell» for klubbene og er en fin og riktig spillform som øktaktivitet med tanke på mange ballberøringer og økt involvering hos alle spillerne på banen. Ballen er kontinuerlig i spill med sjeldent stopp i spillet, samtidig som man ved få innbyttere får relativt mye spilletid.

Antall kamper: 5 kamper på maksimum tre timer. Barna liker mange kamper!

Spilletid: 1 x 9 minutter

Antall spillere på et lag: Oslo Fotballkrets anbefaler 4 spillere som det mest optimale.

Maksimal hvile mellom kampene: ca. 53 minutter.

For ytterligere informasjon, samt påmelding, kan dere trykke her.

OBOS Miniligaen

 

Ready kick off:

Kick off er klubbens interne turnering for alle barnelag 7-12 år for å markere starten på sommersesongen. I 2019 arrangeres denne turneringen søndag 28. april. Mer praktisk info om turneringen finner du på turneringens egen hjemmeside: Ready kick off sin hjemmeside