Anders 2016-01-13 09:33:14

Fotballskoler 2020

Ready ønsker velkommen til Ready Fotballskoler i 2019!

 

Fotballskolene varer mandag til fredag kl. 09.00- 15.00, med mulighet for utvidet fotballskole til kl 17:00. Det blir opplegg hele dagen med øvelser, spill, lek og sosialt samvær. Det er viktig at alle har med seg matpakker. Tilbudet rettes mot barn født 2007-2015. Det er felles påmelding, men gruppene vil deles inn etter alder. Fotballskolene har som hovedmål å skape samhold og fotballminner for livet. Trenerne legger stor vekt på Readys verdier hver dag, gjennom daglige verditemaer. Hver dag på fotballskolen gir variert aktivitet med fotballen i sentrum. Øvelsene som velges hver dag tilpasses den enkelte gruppens behov, så alle barna skal ha oppleve mestring, utfordringer og ha morsomme fotballøkter sammen med gamle og nye venner. Hver fotballskole avsluttes alltid med turnering på fredagen. Her er blir barna delt inn i land hvor selve turneringen gir poeng for ting som utkledning (i landets farger), samarbeid i gruppen, møte klar til økt til tiden, alle bidrar når det skal ryddes utstyr og samarbeidet og utviklingen i kampene. 

Trykk her for å se video om våre fotballskoler

Dette får du:

  • 6 timer fotballtrening daglig
  • Kursede og motiverte trenere
  • Spillerne får diverse produkter fra hovedsponsor
  • Spillerne er forsikret dersom skader skulle inntreffe.
  • Om ønskelig kan barna bli på Ready fram til kl 17:00, under oppsyn av Readys ansatte.

Ready Fotballskole

Ready fotballskole passer perfekt for alle, fra de som liker fotball til de som elsker fotball. Det vil bli vektlagt en blanding mellom fotballfaglig input, sosialt samvær og fotballrelaterte øvelser, som koordinasjon, hurtighet og enkle styrkeøvelser. Hva som vektlegges mest, vil tilpasses gruppen ut ifra alder, interesse og ferdigheter.

Ready ønsker å løfte fotballskolen til et nytt nivå, gjennom et bedre tilrettelagt tilbud til hver enkelt spiller og gjennom kursede og motiverte trenere, som passer profilen på treningsgruppen. Vi håper og tror dette vil være noe for ditt barn.

Jentegruppe:

Det blir opprettet egne jentegrupper.

De yngste: 2013-2015

Alderen får betydning for den pedagogiske tilnærmingen. Vi vet av erfaring at de yngste har behov for flere pauser og et mer variert tilbud, som tidvis også beveger seg bort fra det direkte fotballrelaterte. Det vil i tillegg være flere trenere per barn i denne gruppen.

Praktisk info:

  • Ordinær fotballskole 5 dager kl. 9-15: 1500,- kr.
  • Utvidet fotballskole 5 dager kl. 9-17: 2000,- kr.
  • Ordinær fotballskole 3 dager eller færre: 900,- kr.
  • Utvidet fotballskole 3 dager eller færre kl. 9-17: 1200,- kr.

Oppmøte: 08:30 første dag av fotballskolen

Sted: Gressbanen (Stasjonsveien 24, 0773 Oslo)

Påmelding gjøres ved å klikke på linken gjeldene link under:

Ansvarlig for fotballskolen:
Anders Thoresen
Telefon: 932 21 449
Mail: anders.thoresen@ready.no

Ta kontakt om du har spørsmål!