G19 OBOS Cup mestere etter en spennende sesong!

Med en solid gjennomført OBOS finale kan Ready Fotball G19 kalle seg årets OBOS G19-vinnere!
Romsås ble slått 4-1 i en kamp hvor Ready var sto kampen godt defensivt, og skape mange målsjanser både ved etablert spill, dødballer og overganger!
Les mer!

2017-11-15
magnushau

En innholdsrik sesong for G19 1 og 2!

Junior førstedivisjon
Med få spillere igjen fra den eldste årgangen i det nye juniorlaget var det vanskelig å si før sesongen hvordan lagets sportslige nivå var. For en stor andel av treningsgruppa ble denne sesongen deres første møte med førstedivisjonsfotball på juniornivå. Første kamp ble spilt borte mot KFUM, og endte i 9-2 tap, men på de fire neste kampene viste laget at vi hadde noe i denne divisjonen å gjøre. To seiere, en uavgjort og et tap resulterte i sju poeng på sesongens fem første kamper. På de neste ti kampene før ferien tok laget 19 poeng i serien og tok seg videre fra OBOS cupens andre runde etter 4-0 seier hjemme mot Holmlia. Lagets sportslige utvikling viste seg for fullt. I siste kamp før ferien møtte vi KFUM igjen, og selv om kampen endte uavgjort 2-2 etter at Ready hadde ledet 2-0, viste laget hvor langt vi hadde kommet. Etter 26 poeng på 14 kamper var plassen i neste års førstedivisjon sikret allerede etter halvspilt sesong og årets overordnede sportslige mål nådd.

Gode resultater har ofte positiv innvirkning på det sosiale i en gruppe. Så også med vårt «nye» juniorlag. Etter utvikling både sportslig og sosialt var det nødvendig å justere det sportslige målet da vi møttes etter sommerferien. Det nye målet var å havne innenfor topp seks og dermed sikre plass i neste års NM-kvalifisering. De gode resultatene fortsatte etter sommeren og selv om seriens fire siste kamper endte med tap, havnet laget til slutt på en sterk femteplass!

Svært gledelig har også lagets innsats i OBOS cupen vært. Etter å ha blitt seedet inn i runde to av cupspillet har vi slått Holmlia, Ullern, Asker, og ØHIL på veien mot finalen i Vallhall. 5 november kronet vi en strålende sesong ved å løfte «bøtta» etter 4-1 seier over Romsås.  

Andelen spillere i startoppstillingen fra de ulike årskullene har vært noenlunde jevn gjennom hele sesongen, et godt bilde på at årskullene har vært avhengig av hverandre for å levere gode sportslige resultater.    

Junior andredivisjon
Junior andredivisjon var denne sesongen tiltenkt spillere som ikke ble tatt ut til kamp i førstedivisjon og reservene fra torsdagens kamp.
For å sikre videre god hospitering fra yngre årganger fikk vi benyttet mange spillere fra klubbens G15-lag. Disse spilleren viste at de hadde mye å by på i Junior 2.divisjon!

I de kampene vi hadde våre beste prestasjoner viste vi at vi kunne spille jevnt med de beste i avdelingen. 4-4 mot Lyn og 5-4 mot Korsvoll hjemme på Gressbanen, kom etter svært gode prestasjoner både fra våre juniorspillere og hospitantene fra G15. Denne kamparenaen har også gitt junior- og G15-spillere en mulighet til å bli bedre kjent, noe vi absolutt vil dra nytte av når G15 spillere om ikke lenge skal tas opp i junioravdelingen.

Hamar Cup
Vi stilte også lag på Hamar Cup, med 19 Ready-gutter klarer for cup-spill.
Resultatene og det ordentlig gode spillet vi har tidvis klart å få fram i sesongen lot vente på seg, og det ble en litt for tidlig hjemtur etter 1 seier, 1 tap og 1 uavgjort i gruppespillet, og med tap 1-2 mot årets vinnerlag Lillehammer. Alt i alt uansett en fin sosial tur som har sveiset sammen gjengen ytterligere.

Vi vil takke spillere og foreldre for en innholdsrik sesong, med både noen dalsøkk og mange fjelltopper om hverandre! Det er uansett ingen tvil om at dette laget har vært på en dannelses-reise sammen, som lover godt for fremtiden til både menneskene og spillerne på Ready Junior!

Treningstider 2021

Mandag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 1 (C & D)

Onsdag: 19:15 - 20:30
Gressbanen kunstgress 2

Torsdag: 19:15 - 20:30
Gressbanen kunstgress 2 (A & B)

Søndag: 16:30 - 18:00
Gressbanen kunstgress 2

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Magnus Forseth
Tlf: 997 31 464
magnusfor@outlook.com
Trener G17

Facebook Junior

Spond G17