Kampreferat: Ready - Heming, G19 1. div

Readys G19 møtte torsdag 12. april Heming på Gressbanen kunstgress. Kampen endte 1-2 til Heming. Les mer om kampen her.

2018-04-13
Ulrik

Ready stilte med følgende lag:

                  Olav

Patrick (Skants) - Taule - Skaret - Sondre (Hallvar)

      William - Aagesen - Adrian

Lucas(Herman) -     Gustav   -     Kristoffer

 

Stor spenning blant mange før kampstart mellom naboene Ready og Heming. Mange skolekamerater har nettopp disse kampene som et av sesongens høydepunkt.

Ready går ut i et høyt press og lykkes ofte med dette i første omgang. Ballen er stort sett på Hemings banehalvdel i den første omgangen, mens Heming har noen gode kontringer. Første målet kommer etter ca 20 minutter. For en gangs skyld sitter ikke det høye presset til Ready og vi feilberegner ballbanen/faller av litt sent. Det ender med at Hemings spiss kommer alene med keeper og setter ballen kontrollert nede i hjørnet. 0-1. Fram til dette tidspunktet har Ready dominert banespillet og stort sett hatt det som har vært av sjanser. Etter skåringen jevner kampbildet seg litt ut, men etter 35 minutter skårer Heming igjen etter å ha spilt seg gjennom oss sentralt i banen. 4-4 i målsjanser notert etter første omgang.

Til andre omgang blir vi enige om 2 forbedringspunkter:

  1. Angrep: Flere løp inn i prioriterte rom, mer konkret bakrom
  2. Forsvar: kortere avstander i sideretning i ledd når vi forsvarer oss og bedre sikring bak dueller og spiller i press.

Punkt 2 lykkes vi veldig godt med. Kampbildet i andre omgang er at Heming ligger lavt og at Ready er gode på å gjenvinne ballen på Hemings banehalvdel. Kampen foregår derfor stort sett på Hemings halvdel. Vi skaper også en god del sjanser, men først 30 minutter ut i andre omgang sitter reduseringen på en av mange cornere, William Møller etter en stuss fra Taule. Vi skaper noen store sjanser på slutten og mange dødballer rundt Hemings boks, men det blir med nesten. Til tross for at vi skaper flere sjanser enn Heming er Hemings sjanser veldig store når de først får dem.

Alt i alt er det en god prestasjon av oss, men det er rom å gå på. Særlig på romprioriteringer i angrep og forsvar.

Sjanser: 10-6

Skåring:
William Møller

Assist:
Jørgen Taule

Gult kort:
Skants
Gustav
Aagesen

Undertegnede takker for en hyggelig gjesteopptreden som kampleder og har stor tro på sesongen som kommer videre for G19. Det er detaljer som kan justeres for å gå fra bra, til veldig bra i kampene som kommer!

Treningstider 2021

Mandag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 1 (C & D)

Onsdag: 19:15 - 20:30
Gressbanen kunstgress 2

Torsdag: 19:15 - 20:30
Gressbanen kunstgress 2 (A & B)

Søndag: 16:30 - 18:00
Gressbanen kunstgress 2

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Magnus Forseth
Tlf: 997 31 464
magnusfor@outlook.com
Trener G17

Facebook Junior

Spond G17