Oppdatering på klubbens keeperutvikling

Les mer om hvordan keeperutviklingen har vært i januar

2018-01-31
UlrikRygg

Keeperutviklingen er godt i gang med året 2018!

Barnefotball
I barnefotball har vi hatt keeperøkter som en del av vinterakademiet på tirsdager og onsdager siden desember.
På tirsdager har keeperøkten for guttene bestått av en fast gruppe med Noah Berntsen(06), Emil Moen(06), Philip Bugge(06), Sebastian Friis(07) og Axel Søvik Holden(08).
Jenter 2006 har også keeperøkt tirsdager og på disse øktene har jentene rullert på å være med, slik at flest mulig får en innføring i keeperollen og kanskje noen ønsker å bli fremtidige keepere. De fleste har vist interesse og vært med på flere økter. Veldig spennende at så mange jenter liker øktene og ønsker mer keepertrening!

På onsdager har jenter 2007 og gutter 2009 også hatt keeperøkter siden desember. På begge disse kullene har både jentene og guttene rullert på å være med. Øktene har bestått av basis keeperteknikk og keeperlek. Jenter 2007 har hatt det veldig moro på keeperøktene og nå har alle jentene vært med på minst en økt! Det har vært mye nytt å lære, men alle har vist stor interesse og har allerede vist stor utvikling. G2009-kullet er veldig stort så her har ikke alle vært med, men det virker som om mange har lyst til å prøve keepertrening, så det har vært nye keepere på hver eneste økt!

Ungdomsfotball
I januar måned har vi begynt med keepersamtaler mellom keeper, keeperutviklingsansvarlig og lagstrener. Alle keepere i ungdomsfotballen har ikke vært gjennom dette enda, men de som gjenstår skal ha dette de nærmeste dagene.

I ungdomsfotballen vil vi ha spillersamtaler hvor alle keeperne får satt sine egne langtidsmål og delmål på de ferdighetene de selv ønsker å forbedre, i samarbeid med keepertrener og lagstrener. Slik at vi kan følge opp keeperne våre enda bedre i hver eneste lagstrening og keeperne blir sett. Keepertrener og lagstrener vil være i stadig dialog ang. utvikling og sørge for at keeperne blir innvolvert i øktene. Keepertrener skal også være med på noen lagstreninger for å følge opp.

Etter 2 måneder skal alle keepere ha ny samtale med keepertrener, om hvordan utviklingen har vært denne perioden. Har vi nådd de delmålene vi selv har satt? Hvorfor/hvorfor ikke? Da kan vi også sette nye delmål eller bli enige om en ny ferdighet å trene på i neste periode.

Kontaktinformasjon:

Ulrik Rygg
Tlf: 911 35 661
ulrik.rygg@ready.no
Keeperutviklingsansvarlig