Ready bytter kommunikasjons og påmeldingssystem til Spond

Alle medlemmer skal nå ha blitt importert fra Truegroups og skal ha mottatt invitasjon på epost eller sms.

2019-10-21
Admin

Ready bytter kommunikasjons og påmeldingssystem til Spond!

(NB. Medlemskapet ditt i Ready er fortsatt på hjemmesiden. Vi har begynt import av de som lå som aktive i truegroups, men som ikke har opprettet profil i medlemsregisteret. Mer info om dette kommer på et senere tidspunkt).

Hei, vi bytter nå til Spond hva gjelder kommunikasjon og påmelding og betaling til aktivitet.

Spond har lansert sin klubbløsning som er integrert med Spond-appen som brukerne vil forholde seg til. Dette har siden 2012 vært en god kommunikasjonsplattform, men nå slapp de sin nye betalingsmodul (Mandag 07. Oktober) som gjør at vi kan opprette påmeldinger med betaling, både treningsavgifter, arrangementer og annet knyttet direkte i appen (og nettleser for de som foretrekker dette på spond.com). 

Vi vil nå starte med å importere alle gruppene fra Truegroups. Dette gjør lederne/trenere for avdelingene. Det er noe mangelfull data vi får med oss over, så foreldrene må inn og komplettere profilene til barna og informasjon om seg selv når de laster ned appen og skaper profilene.

Når vi importerer og godkjenner gruppene vi importerer fra Truegroups, vil dere motta en e-post eller sms (dersom dere ikke har registrert e-post i Truegroups), med invitasjon til gruppe. Dere må da trykke på knappen «svar på invitasjon» og blir deretter sendt videre til Spond.for å fullføre profil. Se til at der har korrekt info, som er OBLIGATORISK:

-        Fornavn, Etternavn

-        Fødselsdato  

-        Kjønn

-        Adresse, Postnummer

-        Kontaktinfo (mail + mobilnummer).

 

Du skal nå være med i gruppen der info vil bli formidlet, og betaling for treningsavgifter og arrangementer vil komme. Har du ikke lastet ned Spond-appen ennå? Gjør dette nå =)

Vær greie å gjør oss en tjeneste og skap gode profiler, så vi best mulig kan informere, tilpasse info og gi dere den info dere trenger, samt at vi har god kontroll på hvem som skal være hvor til enhver tid. Oppdaterte profiler sikrer oss at vi når fram med den informasjon som er vitkig for dere og barna. Vi tror og håper at en liten ekstra innsats med overgangen til Spond vil gi alle en bedre brukeroppleveelse, og et smidigere samarbeid med Ready IF