God avslutning på vårsesongen

DSA avsluttet vårsesongen på best tenkelig måte, med en velsmakende lagseier på bortebane. 

2018-06-20
Anders

Etter et par tøffe uker, med litt tunge resultater i mot, smakte det ekstra godt å avslutte vårsesongen med en velfortjent seier. 

Vi startet kampen i en 4-1-4-1 formasjon der Maiken var "frimerke" på hjemmelagets venstre kant. Tanken bak dette var å gjøre det vanskelig for motstanderen å få brukt sin beste, og mest produktive spiller. Vi gikk ut i lavt press for å lokke Bækkelaget til å stå høyere i banen, for så å prøve å utnytte bakrom tidlig. 

Kampbildet blir akkurat slik vi ønsker. Bækkelaget har mye ball, men ser stadig etter sin venstre kant som kontant blir fotfulgt av Maiken. Dette skaper usikkerhet i hjemmelaget som prøver på andre løsninger, som igjen fører til gunstige brudd for vår del. Vi er svært nære å score etter knappe kvarteret etter en bakromsball til Hedda, men avslutningen går rett på keeper. 5 minutter senere er Hedda gjennom igjen, men avslutningen går i nettveggen. Bjørg er også frempå ved to anledninger, men uten tellende resultat. 

Bækkelaget har også sine muligheter på langskudd, men Vilde har god kontroll på det som kommer. 0-0 til pause. 

I pausen bestemmer vi oss for å fortsette i samme spor. Vi skal være aggressive i presset på egen halvdel, hindre avslutninger i mot, og true bakrom konstant ved rettvendt ballfører. 

Disse punktene er vi svært gode på. Midtbanen gjør en fremragende jobb med å vinne ballen så snart Bækkelaget kommer inn på vår halvdel og forsvaret er flinke til å ta duellene og bryte foran motstaderne når oppspillene kommer. Kantene og spiss er flinke til å omstille og kommer seg hurtig i posisjon for å være tilgjengelig for ballfører. 

Hedda løper utrettelig de minuttene hun er på banen, til tross for en litt sår fot etter en stempling. Etter 65 minutter kommer en perfekt vektet pasning gjennom forsvarsfireren til Bækkelaget. Hedda timer løpet perfekt, runder keeper og setter ballen i mål til 0-1. Det er det siste Hedda gjør før hun blir byttet ut igjen. 

10 minutter før full tid får Bækkelaget 3 cornere på rad. Den siste er meget godt slått og heades kontant i mål til 1-1. Bittert! 

Men kampen har heldigvis mer å by på! Hedda bestemmer seg for å spille de siste 6 minuttene til tross for smertene. 2 minutter etter at hun kommer inn igjen, finner hun igjen bakrommet til forsvarsfireren. Avslutningen ender i corner. Den påfølgende corneren er (igjen) god fra Emma. Vi vinner første duell og ballen faller perfekt til Keira som står foran keeper og banker ballen i mål til elleville jubelscener. 

Vi kontrollerer deretter inn de siste minuttene og vinner 2-1. Herlig! 

Måten vi fullfører og gjennomfører denne kampen på kollektivt er svært gledelig. Alle gjør sitt beste de minuttene de spiller, og kommunikasjonen både offensivt og defensivt er meget god. Vi utnytter hverandres styrker, jobber knallhardt for hverandre og tar fortjent med oss alle tre poengene. En ekstra stjerne i boka til Maiken som utfører mannsmarkeringsjobben av motstanders ving på perfekt vis i samtlige 93 minutter. Readys kaptein setter laget foran seg selv, og utfører "drittjobben" som fører til at vi stort sett har veldig god kontroll på motstanderlaget hele kampen. 

 

Nå tar vi sommerferie med en god følelse før vi starter opp igjen i august! 

Treningstider 2020

Dag: 00:00-00:00

Kamper 2020

3. div. Kvinner

Kontaktinformasjon

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Sportsjef Ready Fotball

Facebook DSA

Spond DSA