admin 2018-10-24 16:25:15

Hvordan drives lagene i senioravdelingen

Seniorfotballplan

Senioravdelingen i Ready fotball skal være en arena som inspirere våre unge spillere til å utvikle seg videre hos oss, slik at det ikke er avgjørende for spillernes utvikling å reise til toppklubb i tenårene. Ved å ha tre seniorlag for herrer kan vi bedre legge tilrette for ett diffrensiert senior tilbud. Klubben har disse målene for seniorfotballen:

- Ha et herrer A-lag i toppen av tredjedivisjon som spiller om opprykk til andredivisjon i 2020

- Ha et herrer B-lag i fjerdedivisjon

- Ha et C-lag som står for klubbens vedier

- Ha et kvinner A-lag i tredjedivisjon som spiller om opprykk til andredivisjon innen 2020

 

A-laget

A-laget spiller i pr dato i Norsk Tipping-ligaen, tredjedivisjon. A-stallen skal primært bestå unge spillere som ønsker å utvikle seg å som innehar nivået for å hevde seg i tredjedivisjon med klare ambisjoner om utvikle seg selv og laget opp mot målsettingen klubben har satt. A-laget har en treningsuke med 4-5 treninger, pluss kamp. For å være en del av A-laget må man ha ett passende sportlig nivå. A-laget driver etter klubbens sportsplan og spillemodell. Klubbens rammeverk er førende for all aktivtitet som skjer på treningsfeltet. 

B-laget

B-laget spiller pr dato i fjerdedivisjon. B-laget er drevet som en egen spillergruppe med en hovedtrener og en lagleder. A-lags trener har ett tett samarbeid med B-laget som gjør at hospitering i treningshverdagen og laguttak til seriekamper treffer begge lagene sine behov og er riktige for spillerutviklingen. B-laget trener 2 ganger i uken, pluss kamp. 

C-laget

C-laget spiller pr dato i syvendedivisjon. Laget består av primært Readygutter som ønsker ett fotballtilbud med en sosialtilhøringhet. C-laget trener 1 gang i uken, pluss kamp. 

Damelaget

Damelaget spiller pr dato i tredjedivisjon. Laget består av Readyjenter, studenter og trenere i klubben. Damelager trener 2 ganger i uke, pluss kamp