Ready vant 2-3 over Oslo City

Ready reiste til Rommesletta og vant 2-3 over Oslo City.

2015-10-19
admin

Ready måtte vinne for å holde liv i drømmen om opprykk, dessverre holdt det ikke med seier, Frigg vant sin kamp hele 8-1 over Oldenborg. Dermed kan ikke Ready ta igjen Frigg på tabellen.

Kampen på Rommesletta startet på værst tenkelig måte for Ready. Ett innkast på egen halvdel havnet hos en Oslo City spiller som alene med Alexander Thire hamret ballen i nettet. Fryktelig forsvarsspill og elendig kommunikasjon hos Ready. Kampen er etter scoringen jevn og det skjer lite foran målene. Mye dueller og lite finspill. Til pause stod det 1-0 tl Oslo City.

2.omgang starter vedlig mye bedre for Ready. Ready vinner flere dueller og for tak i ballen høyere på banen. Etter 58 minutter spiller Finn Badou vegg med Roar og alene med keeper gjør Finn ingen feil. 1-1 og nå styrer Ready alt som skjer. 63 minutter og Jonas Edvardsen legger fint inn til Roar som header inn 1-2. Ready har snudd kampen. Ready fortsetter å stå høyt på Oslo City, det fører til mer bakrom og igjen svikter forsvaret til Ready. en stuss i bakrom fører til at Oslo City kommer alene gjennom. Ett hardt skudd fra 16 meter opp i nærmeste hjørnet og 2-2. Ready må frem å jage igjen. Ready gjør noe bytter og prøver å trøkke City bakover. 80 minutter er passert og Ready flytter frem Henrik Nordnes som spiss. Marius Riise har også kommet inn og løper på alt av stusser og bakrom. 90 minutter og Redy skaper mange dødballer og flere innlegg i boksen til Oslo City. Ole Jørgen for ballen på venstre kanten. Ett godt innlegg finner Henrik Nordnes inne i feltet og med venstre fot smeller Henrik ballen i nettet og Ready går opp til 2-3. Det var omtrent det siste sparket på ballen og Ready vinner 2-3, etter scoring langt på overtid.

Sesongen er snart over og Ready avslutter på hjemmebanene mot Valdres først kommende lørdag kl 14:00. Pga islegging på Gressbanen vil kampen bli spilt på Voksen kunstgress. Vi håper så mange som mulig vil møte opp og takke av sesongen sammen med A-laget. Vi kjemper nå med Røa om 2.plassen i avdelingen.

Laget fra start:

Alexander Thire, Eirik Henriksen, Henrik Nordnes, Magnus Østberg, Thomas Starheim, Jonas Edvardsen, Roar Amundsen, Ole Jørgen Sylling Berg, Akinsile Babajide, Kristoffer Bugge Holtung, Finn Badou Jor. 

Bytter:

Kristoffer Bugge Holtung - Oliver Unwin: 26 min

Akinsile Babajide - Marius Riise: 74 min

Ole Jørgen Sylling Berg - Tommy Armani: 90 min 

Neste kamp

TRENINGSKAMP
Strømsgodset 2 - Ready IF
Fredag 13. mars kl. 20.00
Marienlyst stadion

Treningskamper 2020 - MSA

Forrige kamp

TRENINGSKAMP
Ready IF 0-3 Lørenskog IF
Søndag 8. mars kl. 15.30
Heming kunstgress

Tabell

Norsk Tipping-ligaen avd 4

# Lag K P
1 Bjarg IL 0 0
2 SK Brann 2 0 0
3 Fana IL Fotball 0 0
4 Fjøra FK 0 0
5 Frigg Oslo 0 0
6 FK Fyllingsdalen 0 0
7 Lyn 1896 FK 0 0
8 Lysekloster IL 0 0
9 Os TF 0 0
10 Ready IF 0 0
11 Sandviken IL 0 0
12 Sogndal IL 2 0 0
13 Stord Fotball 0 0
14 Årdal FK 0 0

Snapchat Ready A-lag