Spillerutviklingscamp

Denne uken har 60 spillere i alderen 11-15 år deltatt på sommerens Spillerutviklingscamp på Gressbanen. 
Les mer!

2020-08-05
Ulrikrygg

Mandag til onsdag har vi gjennomført Ready Spillerutviklingscamp på Gressbanen. 

Dette er en 3 dagers samling for både jenter og gutter med svært høy læringsvilje og sterk motivasjon for å utvikle seg. I tillegg til gode økter ute stilles det også krav til at spillerne deltar aktivt under forelesninger og videoanalyse.

I årets sommercamp har vi fokusert på bruk av målsetninger og selvregulering. I forkant av campen fikk alle spillere mottat et skjema hvor de skulle fylle ut sine utviklingsmål for campen og tiden fremover, både resultatmål og utviklingsmål. Disse utviklingsmålene har vært i fokus under øktene også når det gjelder coachingen fra våre trenere. Spillerne har også fått muligheten til å analysere seg selv på video i etterkant av treningene, i tillegg til videooppgaver å jobbe med hjemme.

Gutter født 2008 og 2009 inne med forelesning

Mange spillere viser dedikasjon og villighet til å lære, og effekten av selvregulering via video er stor. 

På tirsdagen hadde vi også tidligere landslagspiller og toppscorer i Eliteserien, Thorstein Helstad på besøk. Gjennom et intervju fikk spillerne høre om hvordan Thorstein trente fra han var ung og hvordan livet var som utenlandsproff og landslagspiller. Her fikk også spillerne stille sine spørsmål til den notiriske målscoreren. Thorstein Helstad ble toppscorer i Eliteserien hele tre ganger, sesongen 2000, 2001 og 2007. Han fikk også Kniksen prisen for årets angrepsspiller i 2000 og 2007, og har spilt for klubber som Ham-kam, Brann, Rosenborg, Austria Wien, Le Mans, Monaco og Lillestrøm.

Det viktige og mest spennende nå er å se hvordan enkeltspillerne tar med seg denne læringen og bruk av målsetninger fra disse tre dagene inn i sin trening- og kamp-hverdag!

Påmelding 2021

Ready Spillerutviklingscamp 2021

Kontaktinformasjon

Magnus Haukvik
Tlf: 977 99 051
magnus@ready.no
Spillerutvikler