Ny årgangsleder på G2006

Christian Knapp flyttes dessverre vestover, men heldigvis har vi en veldig god erstatter på plass i Jonas Solbakken. Les mer her.

2019-03-29
Ulrik

På grunn av faktorer hverken vi eller Christian kan kontrollere har Christian valgt å flytte hjem til Jørpeland, nærmere familien sin. Det fremtvinger en endring på G2006, men fortvil ikke, vi har en perfekt erstatter på plass! Han heter Jonas Solbakken og er heltidsansatt i klubben fra før som årgangsleder på G2003, G2008 og assistenttrener på MSA. Han fullfører i disse dager bachelorgraden sin i trenerrollen ved Høyskolen i Elverum og har tidligere jobbet som trener der og på Landslagsskolen for NFF Indre Østland.

Her kommer noen ord fra hver av de to og litt viktig info om tiden fremover. Les derfor nøye!

Noen ord fra Christian:

"Det er trist å måtte ta farvel med en så flott gjeng som G2006-kullet i Ready, men jeg har dessverre sett meg nødt til å flytte hjem til Stavanger av familiære årsaker. Jeg føler at kullet har tatt store steg siden november, og har stor tro på at Jonas er riktig mann til å bygge videre på det. Selv om det er trist å måtte dra, så ser jeg frem til å dra til Notodden med en fin gjeng, og forhåpentligvis avslutte med en god sportslig opplevelse."

Noen ord fra Jonas Solbakken (ikke i slekt med Ståle Solbakken):
"Mitt navn er Jonas Solbakken og jeg kom inn som ny heltidsansatt i januar. Jeg er 22 år gammel og kommer opprinnelig fra «et sted der ingen skulle tru at nokon kunne bu» i Hedmark, nærmere bestemt Engerdal(1 time fra Trysil). Jeg har vært fotballtrener siden jeg var 16 år og har vært i flere klubber i Hedmark på alle nivåer fra 6 åringer til seniorspillere. Jeg driver for tiden og fullfører min bachelorgrad i trenerrollen ved Høgskolen Innlandet. Rollene mine i Ready Fotball er fra og med etter påske; årgangsleder G2006, G2008, G2003 og assistent MSA. Jeg gleder meg til å bli kjent med guttene, foreldrene og alle som bidrar rundt kullet. Min ambisjon er at alle guttene skal trives, oppleve et godt tilbud tilpasset deres motivasjon og nivå, og at hele kullet drar i samme retning der den felles interessen for fotballen er det som skal sørge for at både foreldre, trenere og spillere får gode opplevelser. Fotballen er for veldig mange den viktigste sosialiseringsarenaen etter skolen og familien, vi må derfor fokusere på at alle synes det å delta på fotball er kult, morsomt og gir mening i hverdagen. Slik at vi beholder flest mulig, lengst mulig. Skal vi få til dette må vi alle dra i samme retning. Møte opp på trening, finne på sosiale ting utenfor fotballbanen som et kull, fokusere på hva vi gjorde bra fremfor hva vi gjorde dårlig og skape en positiv stemning rundt kullet!

Som et resultat av dette vil vi første uken etter påsken, tirsdag 23 april, sparke i gang fotballsesongen(på etterskudd) gjennom et felles sosialt arrangement for hele kullet. Hva og hvor dette skjer vil vi komme nærmere inn på!

Noe som er viktig for både foreldre og ungdommene er forutsigbarhet i hverdagen. Samtidig, i et utviklingsperspektiv, er differensiering, viktig for alle spillerne. Derfor vil dele inn i treningsgrupper og ikke lag. Dette vil fungere sånn at jeg legger ut en artikkel på hjemmesiden for hver måned der kamptroppene for alle lag ligger. Det betyr at man om man blir tatt ut på lag 1, 2, 3 eller 4 spiller man på dette laget i en måned. I løpet av denne måneden kan noen spillere ha utviklet seg, andre gi beskjed om at de vil spille på et lavere/høyere nivå, eller andre ting. Dette gir da muligheten for oss trenere å gjøre de endringene som er riktig i forhold til spillerens motivasjon og nivå. Dette vil skape forutsigbarhet, hindre «låste grupper»."

Overgagangsperiode:
Fram til påske er det Christian som fortsatt er årgangsleder og trener på treningsgruppe 1, mens Jonas er med så mye han får tid til i kabalen sin. Etter påske tar Jonas over som årgangsleder og Christian er med så mye han har kapasitet til.

Treningsgrupper og lag:
Som Jonas er inne på vil det nå når sesongen starter være 4 kamplag og litt avhengig av påmeldingen til sommeren 2-4 treningsgrupper. I inndelingen vil vi i tillegg til spillernes nivå legge stor vekt på hvilke treningsgrupper og kamplag spillerne selv ønsker å delta på, for å treffe spillernes motivasjon best mulig. Dette vet vi er en viktig suksessfaktor for at gutta skal være med mest mulig, lengst mulig og bli best mulig til å spille fotball. Det kan være greit at dere på hjemmebane også er klar over så dere kan hjelpe oss om det oppstår spørsmål eller konflikter.

Sosialt arrangement:
Hold av tirsdag 23. april, da blir det sosialt arrangement for hele årgangen. Mer info om dette kommer.

Facebook:
Vi har nå opprettet facebookgruppen "Ready fotball G2006". Her viderelinkes informasjon fra hjemmesiden og det kan deles annen informasjon både av dere og oss rundt årgangen. Den er rettet mot dere som foreldre ettersom guttene er for unge til å ha facebook, men spillerne er også hjertelig velkomne når de etterhvert får seg facebook. Søk opp gruppen og bli medlem!

 

Vi gleder oss til sommersesongen 2019 og gi beskjed om dere har noen spørsmål!

Treningstider vinter 21/22

Treningstider kommer her

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Jan Skaare Botner
Tlf: 997 31 464
jan@ready.no
Årgangsleder G2006

Facebook G2006
Spond G2006