Kampreferat Ready-2 mot Kolbotn-2

Det ble et 0-2 tap for lag 2 i årets første treningskamp mot norsk motstand

2020-01-27
jsolbakk

I årets første treningskamp (i Norge) så gikk Ready 2 på et 0-2 tap mot et pasningsdyktig Kolbotn lag, som også viste seg å være sterke fysisk. Vi stilte med en stor tropp og hadde hele tiden fire innbyttere tilgjengelig. Undertegnede var halvtimen for sen til oppmøte som følge av et vikaroppdrag for G2010, men Andreas Bakkland Berntsen stilte opp for gutta og tok oppmøte, og det settes pris på og takkes for!

Grunnet begrenset baneplass så ble oppvarmingen tilpasset og vi endte opp med å kun kjøre to rekker med ballvekslinger.

I første omgang så var utfordringen vår tydelig; vi var ikke på vårt 100%, og klarte ikke å stenge midten, som førte til at de fekk mange sjanser de kunne scoret på, men kandidaten vår for banens beste, nemlig Noah, reddet oss gang på gang. I angrepsspillet så slet vi med å orientere oss og finne ledige rom for å hjelpe hverandre, som gjorde oppgaven med å komme seg opp i banen mye vanskeligere. Første omgang 1-0.

I pausepraten så ble vi enige, på samme måte som vi hadde snakket om før kampen, at vi ikke kan gi opp uansett hva som skjer og uavhengig av hvordan kampbildet har vært; vi skulle følge Readys verdier (spesielt Engasjement og Dedikasjon) hele kampen ut.

Men det ble ikke noe bedre og i stedet så inviterte vi dem inn på vår banehalvdel som følge av at vi ikke klarte å flytte hele laget opp når vi først klarte å klarere. Noah står igjen en strålende omgang, men det er lite han kan gjøre når en Kolbotn spiller dribler seg forbi spillerne våre og setter inn 2-0.

Sluttresultat: 2-0.

Treningstider vinter 21/22

Treningstider kommer her

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Jan Skaare Botner
Tlf: 997 31 464
jan@ready.no
Årgangsleder G2006

Facebook G2006
Spond G2006