Kampreferat Ready 1 vs Snarøya 1

Lørdag 1.februar spilte lag 1 treningskamp mot Snarøya. I forkant av matchen har guttene jobbet en del med det å hindre mål og score mål, dette ble derfor en naturlig del av inngangen inn mot denne kampen. 

2020-02-04
jsolbakk

Lørdag 1.februar spilte lag 1 treningskamp mot Snarøya. I forkant av matchen har guttene jobbet en del med det å hindre mål og score mål, dette ble derfor en naturlig del av inngangen inn mot denne kampen. 

Vi starter kampen bra og kontrollerer kampen veldig de første 20 minuttene, der motstander sliter med å spille seg til de store mulighetene. Vi får derfor etablert spill på deres halvdel og resultatet er at vi tilslutt scorer det første målet. Målet kommer en en god pasning fra Erlend, som finner Aki. Aki drar av et par spillere og setter den tilslutt lekkert i mål. Etter målet har vi fortsatt relativt god kontroll på Snarøya, men har litt store avstander mellom leddene. Dette gjør at Snarøya tilslutt får utnyttet dette rommet, der de scorer 2 mål på rappen. Etter dette er det veldig jevnspilt, og det går mot 1-2 til pause. Dessverre får Snarøya en siste mulighet, ikke lenge før pause. Vi går derfor inn til pause med 1-3 i sekken. 

I pausepraten blir vi enige om at vi må klare å opprettholde det vi gjør bra i 1. omgang, bruke færre touch i avslutningssituasjoner og endre litt på presset sånn at motstander ikke får tilgang til mellomrommet. 

Responsen til guttene er bra. Vi har kortere avstand mellom ledd, god til å falle av når motstander har tilgang på bakrom og bedre i det høye presset. På tross av dette er det fortsatt en jevn spilt kamp. Dette fordi vi ikke er like gode når vi spiller oss ut eller når vi skal skape målsjanser. Derimot kommer motstander til veldig få sjanser. Ganske uheldig scorer Snarøya det første målet i 2. omgang etter en feil pasning fra våres side. Guttene gir derimot ikke opp. Utover i 2.omgang har vi flere gode overganger. Vi scorer etter hvert 4-2 målet etter at Martin kommer seg forbi backen til motstander, vi fyller opp i boks med flere spillere. Martin slår et godt innlegg, der Aki hopper over ball og Leander får derfor uforstyrret satt ballen enkelt i mål. Videre i omgangen har vi et stolpe skudd og flere muligheter til å utligne. Marginene er ikke med på våres side og dommeren blåser derfor tilslutt i fløyta. Slutt resultatet blir dermed et 2-4 tap. 

På tross av tap er dette et stort steg i riktig retning. Vi møter et Snarøya lag som vant sin avdeling i 1.divisjon i fjor og som vi spilte uavgjort med under Lyn cup i høst. Vi sitter igjen med en opplevelse av at vi er på høyde med motstander, og vel så det. Samtidig viser kampen at vi fortsatt har en del ting å jobbe med fremover. 

Treningstider vinter 21/22

Treningstider kommer her

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Jan Skaare Botner
Tlf: 997 31 464
jan@ready.no
Årgangsleder G2006

Facebook G2006
Spond G2006