Kampreferat Ready 2 vs Grorud 2

Kampreferat fra kampen mot Grorud sist lørdag

2020-03-03
jsolbakk

Startoppstilling:

Noah Mathias, Korvald, Ludde, Felix Thomas Oscar, Mala Tim, Jacob S, William B

 

Før kampen så snakker vi litt om hva vi har jobbet med (spille oss ut av press, ta returløp, prøve å sette i gang kontringer via vinger så fort vi vinner tilbake ball) og guttene er i godt humør og klare for match! 5 min før kampstart og fortsatt ingen dommer. Ringer til dommer som skulle ta kampen, men han hadde glemt kampen helt ut. I det jeg skulle sette i gang kampen som dommer med Edvard som medhjelper på benken så stepper Thomas Mala opp og tar på seg dommeransvaret i snøstormen.

Starter kampen i et par cm snøhøyde på banen, og det tar 15-20min før Heming bestemmer seg for å skru på flomlysene.. Guttene er ikke påvirket av noe av dette, men kvaliteten på spillet er minimal og jeg blir enig med Grorud trenerne om å kutte ned spilletiden til 30min x 2. Vi dominerer i utgangspunktet kampen og finner hverandre rettvendt i mellomrom gang på gang, i tillegg til at vi som oftest har enorme bakrom vi kan utnytte, i større grad rom, men vi får ikke til å omsette rommene & etter hvert sjansene til mål. Motstanderne er derimot mer effektive og setter inn 2 mål før pause.

I pausen så får vi snakket om at vi har ekstremt mange muligheter til å utnytte rom på en bedre måte, men at vi da velger å ikke se opp så ofte som vi burde og i stedet drible oss i trange rom, eller slå pasninger til medspillere i trange rom. Her blir det tydeliggjort at vi ikke har tatt vare på mulighetene vi har hatt til å jobbe med disse tingene på treningsøkter like godt som vi kanskje burde, og guttene forstår nå selv meningen med det vi trener på.

I andre omgang så fortsetter vi å dominere, og på de to eneste sjansene Grorud har i omgangen så blir det to mål. Guttene er derimot fortsatt fokuserte og motiverte, og ønsker å snu resultatet. Tim setter inn 2 mål på tampen, og guttene viser at de er bedre på å opprettholde gode fotballaksjoner gjennom hele fotballkampen, men kampen ender 2-4, som er et ekstremt uheldig resultat for gutta etter en suveren prestasjon!

Spillere som imponerer: Mathias (både som HB & HV) Korvald Oscar Mala Tim Jonas B

Med vennlig hilsen

"Moa" 

Treningstider 2021

Mandag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 2

Tirsdag: 17:15 - 18:30
Gressbanen kunstgress 1 (B)

Onsdag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 1 (A & B)

Fredag: 17:45 - 19:00
Gressbanen kunstgress 1 (A & B)

Lørdag: 10:30 - 12:00
Gressbanen kunstgress 1

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Jan Skaare Botner
Tlf: 997 31 464
jan@ready.no
Årgangsleder G2006

Facebook G2006
Spond G2006