Kampreferat Ready 2 vs Grorud 2

Kampreferat fra kampen mot Grorud sist lørdag

2020-03-03
jsolbakk

Startoppstilling:

Noah Mathias, Korvald, Ludde, Felix Thomas Oscar, Mala Tim, Jacob S, William B

 

Før kampen så snakker vi litt om hva vi har jobbet med (spille oss ut av press, ta returløp, prøve å sette i gang kontringer via vinger så fort vi vinner tilbake ball) og guttene er i godt humør og klare for match! 5 min før kampstart og fortsatt ingen dommer. Ringer til dommer som skulle ta kampen, men han hadde glemt kampen helt ut. I det jeg skulle sette i gang kampen som dommer med Edvard som medhjelper på benken så stepper Thomas Mala opp og tar på seg dommeransvaret i snøstormen.

Starter kampen i et par cm snøhøyde på banen, og det tar 15-20min før Heming bestemmer seg for å skru på flomlysene.. Guttene er ikke påvirket av noe av dette, men kvaliteten på spillet er minimal og jeg blir enig med Grorud trenerne om å kutte ned spilletiden til 30min x 2. Vi dominerer i utgangspunktet kampen og finner hverandre rettvendt i mellomrom gang på gang, i tillegg til at vi som oftest har enorme bakrom vi kan utnytte, i større grad rom, men vi får ikke til å omsette rommene & etter hvert sjansene til mål. Motstanderne er derimot mer effektive og setter inn 2 mål før pause.

I pausen så får vi snakket om at vi har ekstremt mange muligheter til å utnytte rom på en bedre måte, men at vi da velger å ikke se opp så ofte som vi burde og i stedet drible oss i trange rom, eller slå pasninger til medspillere i trange rom. Her blir det tydeliggjort at vi ikke har tatt vare på mulighetene vi har hatt til å jobbe med disse tingene på treningsøkter like godt som vi kanskje burde, og guttene forstår nå selv meningen med det vi trener på.

I andre omgang så fortsetter vi å dominere, og på de to eneste sjansene Grorud har i omgangen så blir det to mål. Guttene er derimot fortsatt fokuserte og motiverte, og ønsker å snu resultatet. Tim setter inn 2 mål på tampen, og guttene viser at de er bedre på å opprettholde gode fotballaksjoner gjennom hele fotballkampen, men kampen ender 2-4, som er et ekstremt uheldig resultat for gutta etter en suveren prestasjon!

Spillere som imponerer: Mathias (både som HB & HV) Korvald Oscar Mala Tim Jonas B

Med vennlig hilsen

"Moa" 

Treningstider vinter 20/21

Tirsdag: 19:30 - 20:45 (pri. 1)
Heming kunstgress 11er & 9er

G15-1
Onsdag: 19:00 - 20:30 (pri. 4)
Readyhuset

G15-2
Onsdag: 20:00 - 21:00 (pri. 4)
Ris ungdomsskole gymsal

Fredag: 18:00 - 19:30 (pri. 2)
Heming kunstgress 11er & 9er

Søndag: 13:30 - 15:00 (pri. 3)
Heming kunstgress 11er

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Daniel Folkøy
Tlf: 959 09 707
daniel@ready.no
Sportsjef

Facebook G2006
Spond G2006