Kampreferat Ready-1 vs Øvrevoll Hosle

Lørdag 29. februar møtte Ready-1 Øvervoll Hosle til treningskamp. Kampen endte 3-1 til Ready sitt favør. 

2020-03-04
jsolbakk

Lørdag 29.02 var det duket for treningskamp mellom Ready sitt lag 1 mot Øvrevoll Hosle sitt lag 1, som forøvrig spilte 2.divisjon mot våres lag 2 i fjor. I treningsuken før kampen ble det jobbet en del med hvordan vi hindrer motstander og spille fremover i banen ved hjelp av et lavt press og hvordan vi spiller oss ut bak i fra. 

Lagoppstilling: Emil, Daniel, Petter, Lukas, Nicolas - Samiir, Leander, Erlend - Martin, Aki, Leo

Benk: Sohaib, Aleksander, Gard 

 

I første omgang starter vi relativt bra og scorer 1-0 etter relativt kort tid, der vi Aki drar av et par mann og spiller Martin på åpent mål. Dessverre tar det ikke lang tid før ØHIL scorer utligningen etter at vi spiller på oss et brudd bak i fra. Resten av 1.omgangen er ikke helt på 100% fra våres gutter. I oppbyggingen sliter vi til tider med å håndtere presset til ØHIL og vi klarer heller ikke å ta gode nok beslutninger som gjør at vi aldri helt klarer å spille oss til noen gode sjanser. Dette gjelder forsåvidt også ØHIL og vi går til pause med 1-1, uten at noen er særlig fornøyd. 

I pausen snakker vi om løsninger på hvordan vi kan håndtere presset til ØHIL og kommer frem til at mye av det vi jobbet med i treningsuken i forkant er løsningen. Samtidig måtte våres eget press blir bedre, først og fremst i form av at når vi først presser må det skje i sprint. 

2. omgangen starter på samme måte som store deler av 1.omgangen. Litt ut i omgangen får vi et frispark på 16m som Aki ender opp med å ta. Han viser seg oppgaven verdig og utfører en leken chip i nærmeste hjørne på en lav keeper og det blir 2-1 til oss. Dette fungerer som en vitamin innsprøytning til oss (vi burde klare å spille på samme nivå uavhengig av resultat) og vi tar gradvis mer og mer over. Likevell får ØHIL et straffespark, som de skyter høyt over på. Gradvis begynner vi å oftere og oftere spille oss ut med kontroll og vi har flere angrep med gode kombinasjoner, bevegelser og beslutninger. Våres eget press blir også mye bedre. Resultatet av dette er at vi etterhvert går opp til 3-1 etter et langt angrep med mange pasninger. Martin slår tilslutt en god gjennombruddpasning mellom motstanders midstoppere på Leander som løper gjennom B4 mot motstanders mål. Leander avslutter enkelt på 1.touch og vi går opp til 3-1. Ikke lenge etter har vi et nytt godt angrep, der Gard tilslutt kommer til avslutning som han scorer på. Dessverre blir dette dømt til en hårfin offside. 

Vi bygger derfor videre på storseieren mot Årvoll og får et nytt godt resultat, noe som er veldig bra. Likevell er ikke prestasjonen opp mot våres beste i verken angrep eller forsvar. Derfor viktig at vi leverer gode treninger fremover med å være læringsvillig og alltid trene på 100% ved å gjøre sitt beste i alle aksjoner i både forsvar og angrep. 

Neste kamp for lag 1 er mot våres eget G2005 lag den 14.mars 

Treningstider 2021

Mandag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 2

Tirsdag: 17:15 - 18:30
Gressbanen kunstgress 1 (B)

Onsdag: 19:00 - 20:15
Gressbanen kunstgress 1 (A & B)

Fredag: 17:45 - 19:00
Gressbanen kunstgress 1 (A & B)

Lørdag: 10:30 - 12:00
Gressbanen kunstgress 1

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Jan Skaare Botner
Tlf: 997 31 464
jan@ready.no
Årgangsleder G2006

Facebook G2006
Spond G2006