G2007 på Sandar Cup

Les mer om G2007 sine opplevelser fra Sandar Cup!

2019-08-19
magnushau

Sist fredag stilte en forventningsfull gjeng opp på Readyhuset for avreise til Sandefjord og Sandar Cup. Vi stilte med veldig bra gjeng og to jevne lag, inndelt skolevis etter Smestad og Huseby. Trener Magnus hadde gitt de fleste gutta en pep-talk på torsdagstreningen, og det ble hyppig referert til hva han hadde sagt og hvordan de skulle oppføre seg. Liten tvil om at Magnus nyter stor respekt blant gutta. Bra!

Vi ble innlosjert på Moe skole og kirke (!) og fikk et pent, lite bygg helt for oss selv. Masse hjerterom, men litt mangel på husrom medførte at lederne Tommy og Christian sov utendørs. Sporty, ikke minst ettersom regnet bøttet ned! Fredagskvelden ble benyttet på klasserommet, sosialisering og Liverpool-Norwich på storskjerm. Stor stemning og mye energi. En bra start på noe som skulle en topp, dog litt regnfull, helg.

Allerede klokken seks lørdag morgen var de ivrigste i Huseby-gjengen i full gang. Og vi andre ble vekket fra vår dypeste luftmadrassøvn. Kort tid etter marsjerte vi i samlet flokk til frokoststedet som lå i fin gangavstand til skolen. Både Huseby og Smestad-lagene leverte flott fotball under ledelse av Tommy og Robin, og Lillestrøm, Mjøndalen, Drøbak/Frogn og flere lag fra Lillesand ble i rask rekkefølge feid av banen. Huseby-gjengen opplevde betydelige skybrudd i samtlige kamper, mens Smestad-gjengen pussig nok omtrent holdt seg tørre i uværet. Etter kjøttkaker og en varm dusj ble kvelden benyttet til tacomiddag og bowling, samt kjøretur til og fra Larvik. Relativt trøtte kunne en glad gjeng gå til sengs for en god natts søvn fordi "Magnus sa vi skulle legge oss nå."

Samme rutine søndag morgen, og nye, gode kamper for begge lag. Det ble festfotball og fire nye seire før kreftene gikk litt slutt for Smestad-gjengen som gikk på et litt surt 0-1 tap i siste kamp, mens team Huseby totalt vant fem og spilte en uavgjort. Bra sportslig utbytte og mye god, offensiv fotball. I tillegg fikk flere forsøke seg i litt uvante roller på banen.

Men viktigst av alt: Gutta opptrer usedvanlig bra både på og utenfor banen, de støtter hverandre, omgås på tvers av lag og skoler, og opptrer som en skikkelig sammensveiset gjeng. Vi så hverandres kamper og fikk dessuten solid backing fra en bra samling med voksne. Dette er en gjeng hvor samtlige er gode ambassadører for Ready og klubbens verdier. Masse positivitet, stor glede og positive meldinger både på og utenfor banen. Og passe mengder vennligsinnet bølling innimellom, noe som også er viktig.

Litt våte og slitne vendte vi hjem med litt nyttig læring: 

  • I år var vi usedvanlig heldige med baner og innlosjering, og samtlige måltider ble inntatt samme sted som kampene ble spilt. Neste år vil cupen trolig innebære mer reising og mindre bra baner, trolig på Vear (Stokke)
  • Greit å ha med eget Readytelt slik at vi får etablert egen camp på baneområdet
  • Lurt med et ekstra måltid lørdag kveld, det er en lang dag og mange sultne spillere
  • Lurt med en aktivitet lørdag kveld – ikke minst når regnet bøtter ned
  • Foreldregjengen er knallbra – og Huseby stiller mannsterke opp på overnatting og kjøring
  • …og neste cup oppfordres andre foreldre til å overnatte med gjengen, det er en fin opplevelse – selv om livet på madrass kan innebære litt søvnunderskudd.

 

Takk for bra cup!

Treningstider 2021

Tirsdag: 16:30 - 17:45
Gressbanen kunstgress 2

Onsdag: 16:30 - 17:45
Gressbanen kunstgress 1 (C & D)

Torsdag: 20:30 - 22:00
Gressbanen kunstgress 2

Fredag: 16:30 - 17:45
Gressbanen kunstgress 1

Søndag: 16:30 - 18:00
Gressbanen kunstgress 1

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Magnus Haukvik
Tlf: 977 99 051
magnus@ready.no
Årgangsleder G2007

Spond G2007