J2006 med rekordstort antall påmeldte på akademiet

November er over og julen nærmer seg med stormskritt, men blant våre jenter er det åpenbart at en ting fortsatt betyr mye; Fotball! Hele 33 jenter født i 2006 er påmeldt vinterakademiet hvilket er ny rekord i Ready!

2017-12-13
DFolkoy

J2006 i Ready trener mandager og tirsdager ute på Heming og fredager i gymsalen på Readyhuset. Mandager er dagen vi er flest og denne dagen benytter vi til å jobbe med samspillet mellom jentene samt spilleforståelse. Vi spiller på størst mulig skala i store deler av disse øktene. Tirsdagene vektlegger vi det samme, men vi spiller oftere på mindre skala. En morsom observasjon fra trener er at flere av jentene begynner å bli dyktige på å sette seg mål for treningene. Positive og engasjerte jenter gjør disse øktene både morsomme og lærerike.

Fredager er dagen vi er inne på Readyhuset. Denne økten gjennomføres i samarbeid med J2007 og er så populær at det nå ikke er plass til flere jenter i gymsalen vår. I disse øktene spilles det mer på mindre baner og det veiledes mer på utførelse av beslutninger. De eldste jentene skal ha masse skryt for at de flinke til å ta vare på og inkludere de yngste.

I treningene på akademiet har vi også verditemaer basert på klubbens verdier. Den siste tiden har vi jobbet spesielt mye med Respekt og Engasjement. Vi håper foreldre spør litt om dette når jentene kommer hjem fra trening.

Akademiliga

Søndag 10. desember ble det gjennomført en akademiliga-cup på Ullern for J2006. Dette ble første møtet med 9’er-fotball for de fleste av jentene. Dette hadde jentene gledet seg til lenge og når dagen endelig kom skuffet det ikke. Det var en solfylt og kald dag på Ullern og jentene fikk minst tre kamper mot våre naboklubber. Vi stilte med to lag til turneringen, og begge opplevde fremgang fra første til siste kamp i jevne oppgjør. Ullern stilte med meget dyktige dommere som bidro til å gjøre jentene bedre kjent med regelverket i 9’er-kamper, noe flere av jentene hadde vært litt nervøse for før kampene. Treners høydepunkt er fra en kamp mot Ullern der vi skaper målsjanse etter kontrollert spill fra egen keeper. Utrolig moro å se igjen ting vi har trent på i kamp!
Vi vil ha flere akademiligaer gjennom vinteren der vi spiller enkeltkamper mot naboklubbene våre.

Vi er veldig fornøyde med oppstarten av J2006 vinterakademiet og gleder oss til fortsettelsen!

Treningstider 2021

Tirsdag: 18:45 - 20:15
Gressbanen kunstgress 1 (C & D)

Onsdag: 17:45 - 19:00
Gressbanen kunstgress 1 (C)

Torsdag: 18:00 - 19:15
Gressbanen kunstgress 1 (C)

Fredag: 17:45 - 19:00
Gressbanen kunstgress 2

Søndag: 15:00 - 16:30
Gressbanen kunstgress 1

Kamper 2021

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Årgangsleder J2006

Facebook J2006

Spond J2006