Ready heier på Norge!

Vi har gleden av å tilby alle Readymedlemmer gratis landskampbilletter til Norge-Aserbajdsjan og Norge-Nord–Irland i hhv september og oktober. Hjelp oss med å farge Ullevaal blått!

2017-08-12
Ulrik

Kjære Readymedlemmer.

Vi har i år igjen blitt invitert med på prosjektet "Vi heier på Norge" av NFF. Hvor kvalitetsklubber i Oslo-regionen får tilbud om billetter til landskamper.

I denne omgang tilbyr vi dere gratis billetter til kampen mellom Norge - Aserbajdsjan fredag 1. september og til kampen mellom Norge-Nord–Irland søndag 8. oktober.

Ready betaler barnepris for billettene og får tilbake billettprisen + 100 kr for hver billett som blir benyttet. Dersom billetter ikke blir benyttet blir Ready bøtelagt. Dette er en vinn-vinn-situasjon hvor dere kan få gå på Ullevaal gratis og samtidig bidra til Readys fotballsatsing. Vi håper så mange som mulig av dere tar turen og støtter opp om tilbudet! Tilbudet gjelder for voksne og barn, og uansett hvilken av Readys avdelinger du er medlem av.


Slik går du fram for å bestille billett:

  • Dere melder dere på via påmeldingskalenderen. NB. Fungerer dårlig fra nettbrett og smarttelefon.
  • Ønsker du flere billetter gjentar du prosessen. Det er helt i orden å bestille flere billetter på samme navn, så er det lettere når dere skal hente ut.
  • Billetter leveres ut mellom 45 og 15 minutter før kampstart på kampdag ved Elkjøp Ullevaal stadion på kampdag. Kommer dere senere enn dette vil billetten gis bort etter "førstemann til mølla"-prinsippet. Bestiller dere som lag får dere billettene utdelt på en lagstrening.
  • Påmeldingsfrist er søndag 27. august.

Eneste krav fra Ready fotball er at dere benytter dere av billetten dere bestiller. Ikke avhentet billett blir belastet med billettprisen + gebyr.

Håper å se mange Readyfolk der!

Treningstider vinter 21/22

Mandag kl. 20:30-22:00
Ullern kunstgress
Tirsdag kl. 16:30-17:45
Heming kunstgress 11er

Onsdag kl. 19:30-20:30
Svendstuen skole gymsal

Fredag kl. 17:45-19:00
Heming kunstgress 9er

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Jentefotballansvarlig

Spond J2007