40 unge Readyjenter deltok på akademiaktiviteter i helgen!

I samarbeid med flere av våre naboklubber har vi i helgen gjennomført en treningssamling og akademiliga. 40 fotballglade jenter fikk spilt masse fotball både lørdag og søndag. Vi gleder oss allerede til neste akademiliga for jenter 15. oktober på Snarøya.

2017-09-27
DFolkoy

Lørdagen var en treningssamling der jentene fikk prøve seg med og mot spillere i fra forskjellige i klubber. For veldig mange var dette litt skummelt i starten, men det var fantastisk moro å se hvordan jentene etter å ha gjennomført en hilserunde overfor hverandre begynte å prate sammen og bli kjent på tvers av klubbene.

Den første økta inneholdt en kort «bli kjent»-periode med noen tekniske øvelser etterfulgt av to mot to-kamper. To mot to-kampene ble en fin utfordring for jentene på valg med ballen og vi ser en tydelig fremgang hos jentene på evnen til å ta gode valg raskere. Økt 2 inneholdt flere korte kamper med hovedfokus på å forberede jentene på morgendagens akademiliga. Jentene ble gjort kjent med reglementet i kampene og fikk også her veldig god trening i å lære å bli kjent med og spille med ukjente spillere. Da fløyta blåste for siste gang var det smilende og slitne jenter som forlot Hemingbanen.

Søndagens akademiliga fulgte i fotsporene fra lørdagen. Regnet holdt seg til falle på natta og vi fikk dermed en flott ferdigvannet kunstgressbane å spille på. Undertegnede er stolt over å se hvor mange Readyforeldre som møtte opp for å se barna i kamp. Alle trenere var godt fornøyde med jentenes evne til å jobbe godt med lagets målsetninger i kampene også i medgang og i motgang. Vi spiller flere jevne kamper og er godt fornøyd med gjennomføringen.

Takk til Heming for et flott arrangement, og vi ser frem til neste akademiliga på Snarøya allerede 15. oktober.

Treningstider vinter 21/22

Mandag kl. 20:30-22:00
Ullern kunstgress
Tirsdag kl. 16:30-17:45
Heming kunstgress 11er

Onsdag kl. 19:30-20:30
Svendstuen skole gymsal

Fredag kl. 17:45-19:00
Heming kunstgress 9er

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Jentefotballansvarlig

Spond J2007