J2007 starter høsten med masse god aktivitet

J2007 hadde en fin start på høstsesongen med Spillerutviklingscamp for fire av jentene, Sandarcupen med 14 spillere og to lag, fotballskole for omtrent like mange og Ready Rema 1000 høstcup.

2018-09-10
DFolkoy

Spillerutviklingscampen var en fin og tøff utfordring for de jentene som var med her. De fikk jobbet masse med sin evne til å kommunisere, både verbalt og non-verbalt på banen. I tillegg var det nok en fin opplevelse for jentene å få sett seg selv på film og jobbe med å analysere sine egne fotballaksjoner og hvordan disse kan forbedres.

Sandarcupen ble gjennomført med 14 av våre jenter og var en god opplevelse for alle sammen. Vi ser tilbake på kamper, både seire og tap, fotball i ballbingen på skolen, overnatting på skole og bading i fjorden.

Deretter kom fotballskolen i uke 33 hvor det var veldig mange 07-jenter påmeldt. Dette er alltid veldig gøy, og vi håper at det har gitt mersmak slik at jentene også melder seg på til fotballskole eller spillerutviklingskamp i høstferien.

Søndag 26. august ble det spilt akademiliga her på Gressbanen, og vi deltok med 10 2007-jenter. Dette ble en fin opplevelse med et par meget gode kamper som ga oss to seire, før vi avsluttet med en kamp mot meget tøff motstand fra Holmen IF.

Deretter kom Ready Rema 1000 høstcup på Gressbanen. Her deltok vi med tre lag som alle hadde flere jevne kamper både mot andre klubber og mot våre egne. Det er et morsomt syn å se hvor gøy jentene synes det er å konkurrere, også mot hverandre!

Det siste vi var med på var et flott initiativ fra flere av foreldrelederne som sørget for at veldig mange av jentene var med til Intility Arena og så damelandslaget kvalifisere seg til VM etter en meget spennende kamp mot Nederland.

Fremover er det fortsatt masse å se frem til. Vi skal delta på Heming SEB høstcup, Menneskeutviklingscamp i Bø, og deretter kommer fotballskoler og spillerutviklingscampene i høstferien. Følg med og møt opp Gressbanen for enda mer morsom aktivitet med jentene!

Treningstider vinter 21/22

Mandag kl. 20:30-22:00
Ullern kunstgress
Tirsdag kl. 16:30-17:45
Heming kunstgress 11er

Onsdag kl. 19:30-20:30
Svendstuen skole gymsal

Fredag kl. 17:45-19:00
Heming kunstgress 9er

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Jentefotballansvarlig

Spond J2007