J2006 og J2007 på treningsleir i Bø

Helgen 21.-23. september reiste nesten 40 jenter fra J2006 og J2007 på treningsleir til Bø. Trykk på les mer for å få med deg alt det morsomme jentene var med på i helgen!

2018-09-25
DFolkoy

Allerede på tirsdagen før avreise fikk jentene sin første smak av treningsleiren da det ble holdt et spillermøte på Readyhuset med jentene. Her fikk de alt av informasjon i tillegg til noen lagoppgaver som skulle gjennomføres i forkant av avreise. Disse to oppgavene dreide seg om planlegging av innkjøp av matvarer og et sosialt innslag som skulle utføres på lørdagen.

Fredag var det så avreise og det var en spent gjeng som møtte opp på Gressbanen før avreise. Første del av ruta var av det kortere slaget og vi ankom raskt Rema 1000 Stasjonsveien hvor matinnkjøpene til turen skulle gjøres. Helgen igjennom foregikk det en hyttekonkurranse der jentene fikk terningkast basert på bl.a. hvor sunn mat de hadde kjøpt inn, oppmøte til økter, samarbeidsevne, ryddighet på hytter mm. og dette var første del av denne konkurransen. Jentene tok fatt på oppgaven med stort engasjement, men varierende grad av suksess. Det var lett å se hvem som hadde snakket sammen på forhånd og hvem som ikke hadde planlagt like godt, og det tok oss lenger tid enn planlagt å komme gjennom butikken. Når dette er sagt er det tydelig at jentene syntes det var morsomt og de har utvilsomt lært noe av denne oppgaven.

Med litt forsinket avreise tok vi fatt på turen ned til Bø. Her var vi så heldige at Telemarkshallen var meget gjestfrie og var fleksible med treningstiden. Dermed fikk vi trent litt lenger og jentene fikk en god spilløkt. Her var jentene mye bedre med tidsbruken og det ble delt ut ganske høye terningkast til alle gruppene basert på at de raskt var klare til å spille, hadde husket alt av utstyr, at de gjorde sitt beste for seg selv og lagvenninnene i økta og at de hadde med restitusjonsmat til økten var ferdig. Etter økta var det en kort tur ned til Bø camping hvor vi overnattet på hytter hele helgen. Nå var klokka blitt såpass mye at det ble en rask kveldsmat og så leggetid.

Lørdagen startet godt med at jentene selv laget frokost på hyttene og deretter var det avreise til økt nummer to for helgen i Telemarkshallen. Alle øktene i helgen hadde temaet angrepsspill på motstanders halvdel og det ble jobbet med å bli bedre på å skape målsjanser og score mål. Vi hadde delt oss i 2 grupper som spilte 9 mot 9 og begge gruppene fikk jobbet masse med temaet. Under økt nummer to var jentene også imponerende gode på kriteriene vi hadde satt for terningkast og det var ingen grupper som scoret under terningkast 4. Vi var spesielt fornøyde med at alle møtte i Readytøy og at de var flinke på å se etter muligheter for å hjelpe hverandre og laget i løpet av øktene. Verditema for økta var engasjement og det var tydelig at jentene forsøkte å bidra med dette gjennom hele økta.

Etter økta var det tilbake til hyttene for dusjing og lunsj før det var tid for de sosiale innslagene. Tema og innhold skulle jentene velge helt selv. Oppgaven de hadde fått var å holde et innslag som varte mellom 4 og 10 minutter, alle på gruppa skulle være involvert og en av klubbens verdier skulle komme tydelig frem av innslaget. Her var det tydelig at mange hadde brukt mye tid på å forberede sitt innslag og vi fikk både sang, dans, skuespill og selskapsleker. Tidsbruken var litt kort fra de fleste, men det var veldig moro å se på alle de kreative innslagene.

Etter de sosiale innslagene var det tid for middag. Her gikk trenerne rundt på hyttene og fikk smake på maten spillerne hadde laget. Alle hadde gjort en fin jobb med dette og alle måltidene var velsmakende og godt sammensatt mtp. innhold av næringsstoffer i forkant av økten senere på dagen. Taco er åpenbart en favoritt, men vi fikk også smake på både spaghetti- og lasagnevarianter i tillegg til dette.

Lørdagen ble avsluttet med en hyttecup der alle hyttene spilte mot hverandre én gang. Her var også foreldrene med og spilte, noe som skapte en flott ramme rundt kampene. Vi fikk flere prestisjetunge mor mot datter-oppgjør i tillegg til flere flotte scoringer og mye godt spill. Etter hyttecupen bar det tilbake på hyttene for dusj, kveldsmat og Side om side før leggetid.

Søndagen startet for jentene med frokost og utvask. Alle jentene bidro på sine hytter for å sørge for at det så ut akkurat som da vi ankom når vi skulle dra. Med bagasjen i bilene gikk vi sammen bort på Høyt og lavt klatrepark som ligger på samme området som hyttene. Her fikk jentene en innføring i reglene for trygg klatring før de fikk boltre seg i flere spennende og utfordrende klatreløyper i over to timer. Det var tydelig å se at jentene syntes dette var moro og det var et stort utvalg av utfordringer for jentene å bryne seg på her. Da vi betalte for klatringen var vi også så heldige å få støtte Aktiv mot kreft, da klatreparken som en del av «aktivdagen» donerte deler av overskuddet fra billettsalg til denne støtteorganisasjonen.

Etter klatringen var det en fornøyd gjeng som satte seg i bilene og kjørte hjemover til Oslo. Vi er veldig fornøyde med gjennomføringen av turen og vi tror at jentene har hatt en veldig fin opplevelse i helgen. Vi må også benytte anledningen til å takke de foreldrene som har vært med på turen. Uten dere hadde ikke vi ikke kunnet gjennomføre dette og jentene hadde gått glipp av et flott barndomsminne sammen med dere. Dette setter både Ready og jentene enormt stor pris på.

Helt til slutt kan dere her få se bilder fra turen. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Treningstider vinter 21/22

Mandag kl. 20:30-22:00
Ullern kunstgress
Tirsdag kl. 16:30-17:45
Heming kunstgress 11er

Onsdag kl. 19:30-20:30
Svendstuen skole gymsal

Fredag kl. 17:45-19:00
Heming kunstgress 9er

Kamper 2022

Kommer til våren

Kontaktinformasjon

Maria Leonsen
Tlf: 993 84 462
maria@ready.no
Jentefotballansvarlig

Spond J2007